Menü Bezárás

A biztonságos repülőtér parkoló ismérvei

Repülőtéri parkoló

 

Evidens és magától értetődő tény, hogy olyan repülőtéri parkoló számít önnek hibátlannak, mely tökéletes, maradéktalan megbízhatóságot kínál. Vagyis ha a választott szolgáltató optimális körülményeket teremt járműve őrzéséhez, akkor az elégedettsége borítékolható. Persze ez még nem minden, és nem elég, ha valóban a professzionális alternatívát preferálná szívesen.
Az egyik lényeges szempont a díjszabás milyensége. Nyilván mindennek megvan a maga ára, de az korántsem mellékes, hogy ez az összeg mekkora méreteket ölt. Ha az utazása pillanatait stresszmentessé próbálja varázsolni, akkor ez nyilvánvalóan minden pénzt megér, de ha már az út létrejöttét veszélyeztetik, a körülmények biztosítására áldozott kiadások, akkor bizony baj van. Az adott szolgáltatás minden részletére érdemes alaposan kitérnie ahhoz, hogy maradéktalanul belelásson az adott ajánlatba, s a vele járó előnyökbe.

 

Az F. A. P. nem hagyja cserben!

A Ferihegy Airport Parking olyan kedvező ajánlatokkal várja, melyek mellett nem érdemes elmennie szó nélkül. A pénztárcabarát árak például teljesen természetesek. Vállalatunk úgy véli, hogy az egyik legfontosabb jellemvonás a könnyed elérhetőség. Ezt az egyetlen kitételt, azonban nemcsak az anyagi feltételekre értheti.

 

Az F. A. P. Vecsésen található a Liszt Ferenc repülőtér közvetlen szomszédságában. Ez a fajta közelség roppantul nagy pozitívum, mivel a terminálokig vezető utat problémamentesen átvészelheti, ráadásul a transzferszolgáltatás abszolút díjmentes. Légkondicionált buszaink segítségével komfortos körülmények között élvezheti a terminálokhoz való eljutást.
Mindegy, hogy Budapest felől a reptéri gyorsforgalmin keresztül kívánja célba venni komplexumunkat, vagy inkább az M0-ás irányából orientálódna, mindenhogyan gyorsan és zökkenőmentesen megközelítheti a parkolót.

 

A repülőtér parkoló jellemvonásairól

A parkoló nonstop védelem alatt áll, vagyis 0-tól 24 óráig vigyázó tekintetek őrzik a bent pihenő járműveket. Utóbbi kifejezés azért hangsúlyos, mert nemcsak autók lelhetnek nyugalomra a parkolóban, hajók és motorok is elhelyezhetőek.
A nyolc egységből álló kamerarendszer innovatív technológiájával sem éjjel, sem nappal nem hagyja pásztázó nyalábok nélkül a területet. Ilyen stabilan és megbízhatóan őrzött parkolóban nem érhetik kellemetlen meglepetések.

 

Bár az F. A. P. árait tekintve fapados, de a szolgáltatásai korántsem azok. Fedett beálló, teremgarázs vagy szabad terület érdekli? Bármelyikre lecsaphat.
A reptéri behajtásért fizetendő költségeket mi felvállaljuk, ahogy a transzferért sem kell fizetnie.
Ha minden ideális paramétert biztosított járműve épségének megőrzése érdekében, akkor nyugodtan felszállhat: az idegeskedést, frusztrációt maga mögött hagyva.