Menü Bezárás

A fapados parkoló kicsit sem fapados előnyeiről

Fapados parkoló

 

A fapados parkoló pozitívumai egyáltalán nem a fapados kategóriába tartoznak. Kivéve az anyagi oldalt. Nálunk ugyanis prioritás, hogy egyrészt maximális biztonságot garantáljunk autójának, és ezáltal önnek, másrészt hogy minimalizáljuk az ezzel járó költségeket.

Az utazás önmagában csodálatos esemény, még akkor is, ha üzleti kimozdulásról, azaz kötelességről van szó. A nyaralás, kikapcsolódás megismételhetetlen pillanatai, pedig valóban szívet-lelket melengetőek. Így aztán a repülést övező körülmények korántsem lényegtelenek. A sok kis, első ránézésre apróságnak tűnő részlet idővel összeadódik, és kiad egy egészet. Márpedig, ha ez nem stimmel, vagy ennek az elemei nagyrészt nincsenek a helyükön, akkor könnyedén érezhet frusztráltságot, idegességet, ami megkeserítheti a készülődés perceit.

Arról nem is beszélve, hogyha úgy érzi, aggasztja autója helyzete, akkor az utazás során többször is ezen fog rágódni, ami az alapvetően csodás élményre rányomhatja negatív bélyegét.

Ismerje meg az F. A. P.-t!

Ha eddig még nem hallott a Ferihegy Airport Parkingról, akkor itt az ideje, hogy megismerjen közelebbről minket!

A szolgáltatásaink pénztárcabarátak, azaz megfizethetőek, és teljes körűek. Rendezőelvük az ön kényelme, komfortja. Hogy ez hogyan jelenik meg a gyakorlatban?

Milyen jellemvonásokkal büszkélkedik a parkoló?

A háromszáz férőhelyes területen nonstop őrzéssel (0-tól 24 óráig) garantáljuk járműve biztonságát, kiegészülve egy komplex kamerarendszerrel. Utóbbi technológia nyolc egységből áll, melynek minden egyes tagja éjjellátó funkcióval rendelkezik. A sötétség nem állhatja útját annak, hogy tökéletes látószögből szemmel tartsuk az egész terepet.

Fedett beállásra is van lehetőség, ami a komfort egy újabb szintjét testesíti meg. Nemcsak autókat fogadunk: motorok, hajók, jet-kik, de akár munkagépek is pihenhetnek nálunk.

Az indító akkumulátor mindig a kezünk ügyében van, hogy gördülékenyebbé tudjuk varázsolni a hosszú utazást követő első indítást. A bebikázásnak hála nem kell a lemerült akkumulátor miatt aggódnia, esetleg dühöngenie.

A fapados parkoló bónuszai

A transzferszolgáltatásunk teljes egészében ingyenes, amibe a reptéri behajtás is beletartozik. Kilenc személyes, légkondicionált buszaink segítségével élvezetessé válhat a terminálokig vezető út.

A Vecsésen található fapados parkoló közvetlenül a Liszt Ferenc repülőtér mellett helyezkedik el.

Az online foglalási rendszer lehetővé teszi, hogy internet segítségével rendezze el a foglalásával kapcsolatos ügyeket.

A fentiek fényében egyértelműen kiderül, hogy nekünk nemcsak járművének biztonsága, hanem az ön elégedettsége, kényelme az elsődleges!