Menü Bezárás

A fapados reptér parkoló jellemzői

Reptér parkoló

A Ferihegy Airport Parking vagy ahogy a köznyelv emlegeti F. A. P. fapados reptér parkoló. Hogy ez egészen pontosan mit jelent a gyakorlatban? Azt, hogy pénztárcabarát kritériumok mellett maximálisan korrekt körülményeket élvezhet.

 

A megfizethető árak a pénztárcájába látnak!

Önmagában az a tény, hogy utazni indul igazán izgalmas és reményekkel teli: új élmények, hatások, emberek és események várják. Nyilván ennek megvannak az anyagi vonzatai, melyek az esetek többségében szabad szemmel is jól láthatóak. Ilyen helyzetben korántsem mellékes, hogy pontosan milyen anyagi feltételekkel garantálhatja járműve számára a biztonságos parkolást.

A fapados az F. A. P. esetében egyrészt azt üzeni önnek, hogy az optimális körülmények garantálásához nincsen szüksége áldozatokra.

Az alapvető díjszabás is roppantul kedvező, de ehhez még hozzáadódik néhány bónusz kiegészítés. A transzferszolgáltatás például teljes egészében ingyenes. A terminálokig és visszavezető utat maximális kényelemben élvezheti, légkondicionált mikrobuszainkban. Mindennek tetejében a reptéri behajtás is díjmentes.

 

Lencsék kereszttüzében a védelem

A háromszáz férőhelyes komplexum Vecsésen található a Liszt Ferenc repülőtér közvetlen közelében. A gyakorlatban ez azt jelenti, hogy a parkolót mind Budapest, mind az autópályák irányából könnyedén, gyorsan és gördülékenyen megközelítheti.

A parkolóba nemcsak autót helyezhet el, hanem hajót, motort vagy utánfutót is, igényeinek megfelelően.

A maximális vagyis hibát nem ismerő védelem ezen a területen nem lehet kérdéses.

A nonstop figyelem 0-tól 24 óráig terjed. A nyolc egységből álló kamerarendszer szünet nélkül pásztázza a helyszínt, külön figyelmet szentelve minden egyes négyzetcentiméterre. Óriási pozitívuma ennek a modern technológiának, hogy éjjellátó, azaz az éjszakai sötétség sem jelenthet akadályt a tökéletes őrzési feltételek biztosításában.

Nem egyszer, hosszabb parkoltatás után a járművek megmakacsolják magukat. Az esetek nagy százalékában az akkumulátorok merülnek le. Ez teljesen normális jelenség, viszont több, mint bosszantó. Nálunk, azonban elfelejtheti az idegeskedést és a stresszt, hiszen ha szükséges bebikázzuk járgányát, így inspirálva az elindulást.

 

Az F. A. P. reptér parkoló virtuálisan is verhetetlen!

Az online foglalási rendszer arra hivatott, hogy könnyűvé, akadálymentessé varázsolja a parkolással kapcsolatosan felmerülő ügyek intézését. Az internetes platform kényelmes és egyszerű alternatíva arra, hogy minden lényeges teendő végére pontot tegyen. Rohangálás, idegeskedés, türelmetlenkedés helyett otthon, karosszékében ülve vagy okostelefonját nyomkodva is szárnyakat adhat Ferihegyi parkolásának.