Menü Bezárás

A Ferihegy parkolás most már nem kihívás!

Ferihegy parkolás? Itt a megoldás

Ha eddig úgy érezte, hogy a Ferihegy parkolás kivitelezhetetlen megfizethető áron, kedvező feltételek mellett, akkor itt az idő, hogy közelebbről is megismerje a Ferihegy Airport Parking, rövidítve F. A. P. előnyeit.

 

Gyors megközelíthetőség az időspórolás jegyében!

A Vecsésen elhelyezkedő komplexum mind Budapest, mind az M0-ás felől akadálytalanul megközelíthető, ami már önmagában óriási pozitívum, hiszen rengeteg feleslegesen elvesztegethető időt, energiát takaríthat meg.

Mivel a Liszt Ferenc repülőtér egy része is Vecsésen található, így a terminálokig vezető út hossza nem fogja próbára tenni a türelmét.

A transzferszolgáltatás a légkondicionált buszoknak köszönhetően roppantul kényelmessé avanzsál, ráadásul teljes mértékig ingyenes, ahogy a reptéri behajtás is díjmentes.

 

A fapados, mint igazán vonzó jellemző!

Ha eddig a fapados kifejezést negatív kontextusban hallotta csak használni, akkor az F. A. P. kicsit átírja az előítéletek formázta jelentést. A fapados ugyanis ebben az esetben megfizethető árakat és pénztárcabarát feltételeket jelent. Úgy helyezheti biztonságba autóját, hogy egy pillanatig sem kell idegeskednie a körülmények miatt. Mindennek tetejében súlyos anyagi áldozatokra sincsen szükség.

A fentebb említett díjmentes szolgáltatások (transzfer és reptéri behajtás) tovább fokozzák az amúgy is tökéletes komfortot.

 

A Ferihegy parkolás kézzel fogható előnyei

A nonstop nyitva tartás és a 0-tól 24 óráig terjedő védelem maximális biztonságot teremt. A nyolc egységből álló, éjjellátó funkcióval ellátott kamerarendszer lencséit nem kerülheti el semmilyen részlet, még a legnagyobb sötétségben sem. A gyakorlatban ez annyit jelent, hogy járművét egy másodpercre sem tévesztjük a szemünk elől. Mindegy, hogy autóját, motorját vagy éppen hajóját kívánja parkolópályára állítani nálunk, az önre hangolt feltételeknek hála, biztos lehet járműve épségének garantálásában.

Ha visszatért a nagy útról, akkor szükség esetén bebikázással támogatjuk az első méterek megtételében, hogy az esetlegesen lemerült akkumulátor ne okozhasson fejfájást önnek.

 

A kényelmi funkcióknak itt még nincsen vége!

Az online foglalási rendszernek hála pusztán néhány kattintást követően elintézheti a parkolással kapcsolatos részleteket. Idegeskedés, frusztráció helyett gördülékenyen elsimíthat mindent.

Ha hosszútávú céljai vannak a parkoltatással, akkor egyénre szabott, egyedi szerződéssel járulunk hozzá a még kedvezőbb feltételek megteremtéséhez.

Az F. A. P. jóvoltából úgy szállhat fel a repülővel, hogy az utazás egyetlen pillanatát sem kell, hogy megkeserítse az idegeskedés, frusztráltság idegőrlő jelenléte. Annak a ténynek a biztos tudatában adhatja át magát a nyugodt, feszültségektől mentes kimozdulásnak, hogy járműve teljes biztonságban várja haza!