Menü Bezárás

A Ferihegy reptéri parkolás kényelmes és megfizethető megoldás!

Egyszerű parkolás a Ferihegyi reptérenHa a Liszt Ferenc repülőtérről indul a járata, akkor evidens, hogy a Ferihegy reptéri parkolás nagymértékben támogathatja. Roppantul lényeges szempont, hogy autóját, járművét milyen körülmények között hagyhatja itthon. Nyilván, ha az útja során folyamatosan idegeskedik, őrlődik azon, vajon jó kezekre bízta-e négykerekűjét, akkor könnyedén megkeserítheti az amúgy izgalomtól, új élményektől, pozitív hatásoktól gazdag momentumokat. Ráadásul attól még, hogy ön a felhők között szárnyalva éppen stresszel autója biztonsága miatt, annak tényleges állapotát már nem befolyásolhatja.

Az egyetlen jó megoldás, ha már a kezdetek kezdetén letisztázza, hogy milyen körülmények szükségesek ahhoz, hogy autóját tényleges biztonságban hagyja maga mögött.

 

Az F. A. P. megreformálja a fapados jelzőt

A Ferihegy Airport Parking nem véletlenül kapta meg sokszorosan a fapados jelzőt. Korántsem a negatív kicsengésű előítéletről van szó, sokkal inkább a megközelíthetőségről. Ez nemcsak szó szerint értendő.

A fizikai megközelíthetőség roppantul fontos, sőt a konkrét közelség – mind a terminálokhoz, mind az önt érintő útvonalakhoz – prioritást élvez. A Vecsésen található komplexum Budapest és a pályák irányából egyaránt gyorsan, gördülékenyen és akadálymentesen megközelíthető. Ez óriási pozitívum és hatalmas előny. A gazdaságos döntéshez ugyanis nemcsak a pénzbeli spórolás tartozik hozzá, hanem a takarékos időgazdálkodás is.

A másik oldala a megközelíthetőségnek lényegesen prózaibb. A fapados a F. A. P. esetében megfizethető árat jelent. A parkolásért kért összegért cserébe nem pusztán egy őrzött, védett helyet kap, ahol megpihenhet autója. Az ingyenes transzferszolgáltatás legalább akkora kincs, mint a díjmentes reptéri behajtás.

 

Ferihegy reptéri parkolás – F. A. P. módra

A háromszáz férőhelyes komplexum nyolc egységből álló kamerarendszerrel védett. A lencsék szó szerint mindent látnak, s nemcsak a nappali világosságban. Éjjellátó funkciójának hála a technológia az éjszaka közepén is szemmel tartja a területet. Nonstop, azaz 0-tól 24 óráig.

Természetesen, ha úgy kívánja a fedett variációk és a teremgarázsok közül is válogathat. A díjszabás ezekben az esetekben a fentiekhez képest nyilvánvalóan némileg módosul, ám ez a változás nem számottevő.

Az is előfordulhat, hogy hosszú időre készül elutazni, egyéni feltételekkel. Ebben a helyzetben is számíthat az F. A. P. segítségére. Egyedileg megalkotott szerződéseinkkel is az ön nyugalmát szolgáljuk.

 

Az online foglalási rendszer nem rabolja az idejét!

Ahogy már fentebb is írtuk az anyagiakra vonatkozó spórolás mellett lényeges az időtakarékosság. Az online elérhető foglalási rendszer gördülékenyen és gyorsan kezelhető, s hozzájárulásával pillanatok alatt letisztázhatja autója parkoltatását: idegeskedés és aggodalmak nélkül.