Menü Bezárás

A gondtalan repülőtéri parkolás nem álom!

Repülőtéri parkolás?

A repülőtéri parkolás körülményei prioritást élveznek, hiszen csak úgy engedheti el magát a kimozdulása során, ha tudja: járművével minden rendben. Persze eddig a pontig el is kell jutnia, s az korántsem lényegtelen, hogy mennyi pénzre, időre és energiára van ehhez szüksége. Ha nem szeretne komoly anyagi áldozatokat hozni, de minden vágya, hogy autóját, motorját, utánfutóját vagy akár hajóját biztonságban parkolópályára tegye, akkor az F. A. P. lehet az ön megmentője.

 

Az F. A. P. átírja a “fapados” fogalmát

A fapados ebben az esetben azt jelenti, hogy a díjszabás igazán kedvező, pénztárcájára szabott módon. Nem elég, hogy az alapszolgáltatások minimális kiadásokkal járnak, még díjmentes bónusz meglepetésekkel is számolhat. Ilyen plusz az ingyenes transzfer, melynek köszönhetően légkondicionált buszok támogatásával juthat el a terminálokig, s természetesen vissza a komplexumig. Ezen kívül a reptéri behajtás költsége sem az ön pénztárcáját terheli meg.

Az árszabásban több variáció közül is válogathat. A garázsterem vagy a fedett beállóhely nyilván a drágább kategóriába tartozik, míg a szabadon elhelyezkedő verziók olcsóbb feltételeket kínálnak. Összességében a legdrágább ajánlatot figyelembe véve az F. A. P. nyújtja át önnek a piacon a legjobb ár/érték arányú ajánlatot.

 

A tökéletes repülőtéri parkolás ismérvei

Az F. A. P. biztonságos körülményeket teremt, de nem átlagos színvonalon. A nonstop, vagyis folyamatosan üzemelő őrzés 0-tól 24 óráig terjedő szolgálatot jelent. Ehhez társul egy, nyolc egységből álló, éjjellátó funkcióval ellátott kamerarendszer, melynek lencséi előtt semmi sem maradhat titokban, még a sötétség burkában sem.

Az akár háromszáz férőhelyet biztosító komplexumban nemcsak kocsik találhatnak kiváló pihenőhelyre, hanem a motorok, az utánfutók vagy éppen a vízre tervezett járművek is otthonra lelhetnek.

 

Ha ön hosszabb időre készül elhagyni országunkat, akkor egyedi szerződéskötéssel támogatjuk abban, hogy közösen rátaláljunk a legkedvezőbb javaslatra.

A Ferihegy Airport Parking egyik legnagyobb pozitívuma, hogy könnyedén megközelíthető. A vecsési elhelyezkedés már csak azért is előnyös, mert a Liszt Ferenc repülőtér is részben itt található. Mindegy, hogy Budapest irányából, vagy az M0-ás felől kívánja elérni a komplexumot: ezt akadályok nélkül, egyszerűen és nem utolsó sorban gyorsan megteheti.

A gyorsaság margójára írandó, hogy mivel a repülőtéri parkolás helyszíne hihetetlenül közel van a reptérhez, így a terminálokig vezető út biztosan nem teszi kockára a türelmét.

Az online foglalási rendszernek köszönhetően néhány kattintással elintézheti a parkolás részleteit, vagyis sorban állás, energia pocsékolás helyett villámgyorsan a tárgyra térhet!