Menü Bezárás

A Liszt Ferenc reptér parkolás sosem volt ilyen egyszerű!

Ön is gyakran utazik repülővel a Liszt Ferenc repülőtérről és nincs hova tennie autóját? Sokak ütköztek ebbe a problémába az elmúlt években és szinte mindenki rájött, hogy az utcán hagyni az autót közel sem jó ötlet. A F.A.P-ot, avagy Ferihegy Airport Parking-ot azért hoztuk létre, hogy Ön is biztonságos, őrzött parkolóban tárolhassa gépjárművét, amíg repülővel utazik.

Fedett és nyitott parkolókat biztosítunk ügyfeleinknek, melyek kiváló felszereltséggel és infrastruktúrával rendelkeznek, így akár hosszabb időre is ideális megoldást biztosítanak azon autósok számára, akik a Liszt Ferenc repülőtérről utaznak valamerre.

A Liszt Ferenc reptér parkolás velünk rendkívül egyszerű és költséghatékony, hiszen fapados árainkat mindenki meg tudja fizetni. Szolgáltatásaink ezzel szemben messze nem fapadosak, hiszen fedett beállási lehetőséget is biztosítunk, 300 férőhelyes kapacitással rendelkezünk és egyedi szerződéskötési lehetőség is az ügyfelek rendelkezésére áll hosszú távú parkolási igény esetén.

A Liszt Ferenc reptér parkolás és a F.A.P ideális azoknak, akik több hétre, hónapra is elutaznak itthonról, hiszen a szerződés által Ön is rendkívül olcsón tárolhatja nálunk járművét akár hosszabb távon is. A Liszt Ferenc reptér parkolás természetesen nem csak személyautók számára lehetséges, hiszen cégünk teljeskörű parkoltatást és tárolást vállal, amely vonatkozik utánfutókra, motorkerékpárokra, hajókra, buszokra, munkagépekre és tehergépkocsikra is.

Bármilyen járművel is érkezzen, a F.A.P-nál Ön is kiváló áron parkolhat, majd utazhat is a Liszt Ferenc reptérről a kívánt úti cél felé.