Menü Bezárás

A Liszt Ferenc repülőtéri parkolás nem lehet a jövőben problémás!

Liszt Ferenc repülőtér parkolás

A Liszt Ferenc repülőtéri parkolás, ha nem találja meg a megfelelő parkolóhelyet, óriási kihívást jelenthet. Márpedig éppen az elutazása előtt valószínűleg arra vágyik a legkevésbé, hogy még emiatt is idegeskednie kelljen. A repüléssel kapcsolatos izgalom amúgy is negatívan befolyásolhatja a kedélyállapotát, ráadásul járművének “elszállásolása” határozottan reális plusz probléma lehet.

Az F. A. P. vagyis Ferihegy Airport Parking az a megoldás, ami nem terheli meg pénztárcáját és ami fapados jellemvonásaival leveszi a parkoláshoz köthető terheket a válláról. Hogy hogyan?

Az árak a földön járnak

Míg ön a levegőben szárnyal célja felé, addig járműve – legyen szó autóról, motorról, utánfutóról esetleg hajóról – nyugodt körülmények között, őrizve pihenhet. A 0-tól 24 óráig terjedő megfigyelés maximális biztonságot teremt. Persze azonnal felmerülhet önben a jogos kérdés, hogy mennyit kóstál mindez?
A díjszabásunkban részletesen foglalkozunk az egyes tételekkel, ám összesítve nyugodt szívvel kijelenthető, hogy kedvező anyagi feltételekkel számolhat. Sőt, ha egyedi kritériumok szerint kívánná megkötni a szerződést, akkor erre is nyílik lehetősége, még optimálisabbá téve a helyzetet.
Az ingyenes szolgáltatások igazán gazdaságossá varázsolhatják, amúgy is takarékos választását. A reptéri behajtás költsége a mi számlánkat terheli, ezen kívül a transzferért sem kell fizetnie. Légkondicionált busz közbenjárásával – pontosabban gurulásával juthat el a terminálokig, és hazaérkezése után vissza, a parkolóhoz. Mindezt teljes egészében díjmentesen veheti igénybe.

A Liszt Ferenc repülőtéri parkolás – F. A. P. módra

A parkoló egész területét nyolc egységből álló kamerarendszer pásztázza. Ilyen odafigyelés mellett nem érhetik kellemetlen meglepetések. Ha úgy kívánja fedett beállási lehetőséget is preferálhat.
Nem egyszer a visszaérkezés után az akkumulátorok némileg nehéz helyzetbe hozzák a sofőröket. Nálunk a bebikázás is pillanatok alatt megoldható, így a startolás szó szerint akadálytalanná avanzsálhat.
Az online foglalási rendszernek köszönhetően gyorsan és kényelmesen intézheti el a parkolással összefüggő részleteket.

Irány a F. A. P.!

Ha minden lényeges információt tisztázott és teendőit elrendezte, akkor nincs más hátra, mint előre. Komplexumunk Vecsésen található, ahogy részben a Liszt Ferenc repülőtér is. Mind Budapest irányából, mind az M0-ás felől egyszerűen és gyorsan révbe érhet.
A fapados a fentiek fényében teljesen új értelmezést nyerhet. Ha gondtalanul szállhat fel a repülőre, ha azzal a biztos tudattal indulhat útnak, hogy autója jó kezekben van, akkor nemcsak járművét hagyhatja a földön, maga mögött, hanem az idegeskedést, frusztráltságot és nyugtalanságot is.