Menü Bezárás

A parkolás Liszt Ferenc repülőtéren a F.A.P-al a legegyszerűbb!

A Liszt Ferenc repülőtér hazánk legjelentősebb reptere. Naponta emberek tízezrei utaznak más országokba és bizony sokan autóval érkeznek.

Mit lehet azonban tenni, ha nincs hova tenni az autót a reptéren? Hagyjuk az utcán?

Közel sem jó ötlet, hiszen így folyton amiatt aggódna az utazás során, hogy autója meglesz e még mire visszaér. Válassza inkább Ön is a F.A.P-ot és adja be autóját egy őrzött, biztonságos, olcsó és minőségi parkolóba a Liszt Ferenc repülőtértől mindössze pár percre! A parkolás Liszt Ferenc reptéren a Ferihegy Airport Parking-al a legpraktikusabb! Remek árakat és elsőrangú szolgáltatásokat biztosítunk minden ügyfelünk számára, online foglalási rendszerrel is rendelkezünk, parkolónk pedig 0-24 órában őrzött, valamint minőségi éjjellátó kamerarendszerrel is fel van szerelve.

A parkolóba komplexumba történő érkezéskor autóját a kívánt fedett vagy szabadtéri parkolóhelyen szabadon elhelyezheti, munkatársaink pedig segítséget nyújtanak a csomagok átpakolásában, egy gyors adminisztráció után Ön pedig már indulhat is ingyenes transzferbuszaink egyikével a kívánt terminál felé! A parkolás Liszt Ferenc reptéren Önnek sem kerül sokba, ha a F.A.P-ot választja. Fapados árakkal várjuk azokat, akik egy megbízható parkolót keresnek és szerződéskötést is biztosítunk, ha hosszú távra igényelne Ön is esetleg parkolóhelyet.

A Ferihegy Airport Parking könnyen megközelíthető és szolgáltatásai érkezés után azonnal igénybe vehetők. Miért vesztegetne értékes időt azzal, hogy szakszerűtlen helyen keresgél parkolóhelyet? Guruljon be hozzánk, válasszon egy ideális parkolóhelyet és már utazhat is!