Menü Bezárás

A reptéri parkolás Vecsésen több, mint egyszerű megoldás!

A reptéri parkolás Vecsés területén a Liszt Ferenc repülőtér jótékony közelsége miatt igazán praktikus megoldás. Az F. A. P. vagyis Ferihegy Airport Parking kedvező áraival korrekt ajánlattá válhat az ön számára.
A komplexum mind Budapest, mind az M0-ás irányából gördülékenyen és problémamentesen megközelíthető. Már önmagában azzal rengeteg időt takaríthat meg, ha nem kell eltévedéstől és órákig tartó kutatástól tartania. A gondmentes navigáción kívül természetesen egyéb pozitívumokkal is számolhat.

Miért fapados az F. A. P.?

Sokan jellemzik a Ferihegy Airport Parkingot úgy, mint fapados parkoló szolgáltatást. Az elnevezés beszédes és a legkevésbé sem pejoratív értelmű. Az alacsony árak azok, amik az idők során életre hívták ezt a jelzőt. Hiszen mi lehetne fontosabb a kedvező anyagi feltételeknél?

Alapvetően mindegy, hogy munkahelyi vagy magán célból száll a felhők fölé. Az bizony nem jó alternatíva a parkolás szempontjából, ami majdnem annyi pénzt követel öntől, mint maga az út. Akkor járhat jól, ha több területen is eredményesen spórolhat, és nem a biztonság mértékén! Az ugyanis akkor optimális, ha maximális!
Az árkalkuláció két információ alapján történik. Az egyik mérvadó tényező, hogy milyen beállási lehetőséget preferálna inkább. A szabadtéri és fedett helyeken kívül teremgarázsok is a rendelkezésére állnak. A második lényeges adat, hogy hány napra kívánja ránk bízni járművét? Az időtartam hossza nagyon meghatározó a végleges összeg szempontjából.
Autóját, motorját, hajóját, de akár utánfutóját is ránk bízhatja. Ha egyéni feltételekkel szeretné szerződését kondicionálni, arra is lehetősége nyílhat.

A Ferihegy Airport Parking elhivatott abban, hogy minimális költségek mellett kínáljon megbízható szolgáltatást. Így a transzfer teljesen ingyenes. A terminálokig légkondicionált buszok közreműködésével utazhat: kényelmes, gondtalan körülmények között. Ráadásul a reptéri behajtás díja sem az ön számláját terheli.

A biztonságos reptéri parkolás Vecsésen nem lehetetlen!

Ha az F. A. P. mellett dönt, akkor a maximális biztonságot alapvetőnek tekintheti.
A kb. háromszáz férőhelyes komplexum nonstop vagyis 0-tól 24 óráig tartó védelem alatt áll. A nyolc egységet magában foglaló kamerarendszer éjjellátó funkcióval is büszkélkedik, így semmilyen mozdulat nem kerülheti el a lencsék kereszttüzét.

Az online foglalási rendszernek hála a parkolást érintő részleteket úgy tisztázhatja és intézheti el, hogy még csak ki sem kell lépnie otthonából vagy éppen irodájából. A kedvenc fotelében ülve néhány kattintást követően pontot tehet az ügy végére, s elégedetten hátra dőlhet annak tudatában, hogy az F. A. P.-nek köszönhetően a reptéri parkolással minden rendben.