Menü Bezárás

A repülőtér parkoló, ha biztonságos, akkor jó!

Repülőtér parkoló

A repülőtér parkoló célja, hogy a reptér közelében, biztonságos körülmények között helyezhesse el a járművét, ha lehetséges megfizethető áron. Az F. A. P. pontosan ezeket kínálja önnek, fapados formában, az egyéni elvárásokat is figyelembe véve. Márpedid, ha úgy szállhat a felhők közé, hogy közben biztos lehet autója, motorja, hajója vagy éppen utánfutója épségében, akkor rengeteg idegeskedéstől, és idegőrlő frusztráltságtól menekítheti meg önmagát.

A Ferihegy Airport Parking elérhető!

Az elérhetőséget egyszerre értheti fizikai és anyagi síkon is. Komplexumunk Vecsésen található, a Liszt Ferenc repülőtértől nem messze. Mind Budapest, mind az M0-ás felől könnyedén, akadálytalanul és nem utolsó sorban gyorsan megközelíthető.
A terminálokig vezető út egyrészt rövid, másrészt roppantul komfortos, hiszen légkondicionált buszaink segítségével igyekszünk hozzájárulni jó közérzetéhez. S hogy ezért mennyire kell mélyen a pénztárcájába nyúlnia? Semennyire! A transzfer teljes mértékben díjmentes, ahogy a reptéri behajtás költsége sem önt terheli. Így már rögtön két területen jelentős mértékben takarékoskodhat.
De mi a helyzet a díjszabással – kérdezheti jogosan?
A parkolóban fedett, szabadtéri beállások és teremgarázsok közül válogathat. Mindegyik más árkategóriába tartozik, ráadásul a napok száma sem mellékes. Ami külön pozitívum, hogy egyéni feltételeivel tovább alakíthatja a rendelkezésére álló lehetőségeket.

Az F. A. P. repülőtér parkoló tálcán kínálja a biztonságot!

Mi a legfontosabb önnek, ha autója elhelyezéséről van szó? Nyilván a maradéktalan biztonság garantálása. Ebben az F. A. P. remek ajánlatot kínál önnek.
A nyolc egységből álló, éjjel látó kamerarendszer lencséi előtt semmi sem maradhat titokban. A nonstop 0-tól 24 óráig terjedő védelem pedig a maximális biztonság megalapozója.
Óriási pozitívum, ha úgy indulhat el az útjára, hogy egy percet sem kell idegeskedéssel töltenie. Az természetes, hogy járműve épsége prioritás, így aztán ha a parkolás részletei megnyugtatóan a helyükre kerülnek, akkor a frusztráltságnak végérvényesen búcsút inthet.

A viszontlátás örömét az esetlegesen lemerülő akkumulátor sem keserítheti meg, hiszen bebikázási szolgáltatással is a rendelkezésére állunk.
Az online foglalási rendszernek hála egyszerűen, gyorsan, gördülékenyen, néhány kattintás közbenjárásával elintézheti a parkolással kapcsolatos teendőket, helyére teheti a lényeges részleteket és tisztázhatja a legapróbb tényezőket is. Az internetnek köszönhetően nincsen szükség személyes megjelenésére, futkosásra vagy éppen naphosszat tartó telefonálásra. A virtuális tér folyamatosan tárt kapukkal várja, ezzel is biztosítva maradéktalan komfortját.