Menü Bezárás

A tökéletes repülőtér parkoló nyomában

Repülőtér parkoló

A gondolat szárnyán repülve megpróbáljuk megtalálni a minden tekintetben optimális repülőtér parkoló szolgáltatást. De mégis mit jelent az, hogy „ideális”? Egyrészt a gyakorlati oldalt nézve: könnyű megközelíthetőséget, gyors adminisztrációt, ügyintézést és pénztárcabarát árakat. Másrészt a járművek teljes védelmét, biztonságának garantálását. Ilyen körülmények között ugyanis úgy szállhat fel a járatára, hogy a földön hagyhatja gondjait, problémáit. Nem kell négykerekűje épségén idegeskednie, ami egyébként akár meg is keseríthetné az utazás izgalmas, élményekkel gazdagon hintett momentumait.

Az F. A. P. akkor kerül a képbe, amikor minden kétséget kizáróan tisztázta, hogy mi az, ami önnek maradéktalanul tökéletes. A Ferihegy Airport Parking nem okozhat csalódást – úgy teljesítjük minden elvárását, hogy valóra váltjuk a parkolással kapcsolatos minden álmát.

 

A repülőtér parkoló szolgáltatásairól

A vecsési 400-as úton található komplexumunk a Liszt Ferenc repülőtér közvetlen környezetében helyezkedik el, vagyis mind a főváros, mind az autópályák irányából gördülékenyen megközelíthető. Ez bizony nem egy utolsó szempont. Ha a megérkezés akadálymentes, az már egy markáns plusz pont – az F. A. P. javára.

A díjszabásban foglalt árak több kategóriára oszthatóak. A parkolóban igényelhet szabadtéri lehetőséget, fedett beállóhelyet vagy teremgarázst, aszerint hogy melyik variáció a leginkább szimpatikus, egyéni elvárásai fényében. A konkrét árak ezekhez a verziókhoz kapcsolódnak: napokra lebontva. Természetesen minél több ideig parkoltatja nálunk járművét, annál többet kell fizetnie, de nem arányosan, vagyis hosszútávon nyugodtan kalkulálhat spórolással.

A takarékosság prioritás a mai világban, ezért feltétlenül kiemelendő tény, hogy sem a reptéri behajtásért, sem a transzferszolgáltatásért, ha a Ferihegy Airport Parkingra szavaz nem kell fizetnie. Utóbbi esetében egyetlen dolga, hogy kényelmesen hátra dőlve a mikrobusz komfortos ülésében élvezze a terminálokig vezető rövid utazást.

 

A repülőtér parkoló védettségéről

Az F. A. P. nem akármilyen körülményeket kínál annak érdekében, hogy járműve tökéletes, maradéktalan védelmet élvezzen. A nonstop, azaz 0-tól 24 óráig tartó megfigyelés és a nyolc egységből álló kamerarendszer maximálisan garantálja az óvó, vigyázó tekinteteket. Ha ennek tudatában indul az útjára, akkor idegeskedés helyett csak nyugalmat kell magával vinnie.

Az online foglalási rendszernek köszönhetően a parkolással kapcsolatos ügyintézést gyorsan, akadálymentesen, gördülékenyen elintézheti, különösebb fennakadás, és energia- időfecsérlés nélkül.

Ilyen körülmények között biztos lehet abban, hogy járműve (legyen szó autóról, hajóról vagy épp motorról) sértetlen állapotban várja haza utazásáról!