Menü Bezárás

A Vecsés parkoló reptéren az új évben is rendelkezésre áll

Az utazás rengeteg új élménnyel gazdagítja a mindennapjainkat. Elutazni egy messzi országba, elmélyülni egy idegen kultúrában, megkóstolni a helyi specialitásokat, kiélvezni a hely adottságait, mind-mind olyan programok, amik megszínezik az életedet, és új impulzusokkal töltenek fel. Ha Budapestről indulsz, akkor a repülő közvetlenül Vecsés mellett emelkedik a magasba. Ilyenkor két lehetőséged van: vagy kifizetsz egy kisebb vagyont, és az autódat ott hagyod a terminál parkolóban, vagy pedig olcsóbb megoldást keresel.

Ha az első alternatíva mellett teszed le a voksodat, akkor számíthatsz rá, hogy nem kis összegnek kell búcsút intened. Míg a terminál parkolóban 7 óráért 5000 forintot kell kifizetni, addig a Vecsés parkolóban majdnem ugyanennyi pénzért 3 teljes napig ott hagyhatod az autódat egy szabadtéri parkolóban a főszezonban. Ha összehasonlítod az árazást, akkor gyorsan ráeszmélhetsz, hogy ha nem figyelsz oda, és nem tervezed meg előre, hogy hol fogsz parkolni, akkor gyorsan megnövekedhet az utazás költsége, hiszen végső soron a parkolási díj is beleszámít a kiadásaidba.

Ráadásul, ha nem csak 1-2 napig maradsz távol az otthonodtól, hanem több időt töltesz a célállomáson, akkor ezzel egyidejűleg a parkolási díjak is növekednek. Ha 7 napra ott szeretnéd hagyni a személygépkocsidat, akkor az akár 35.000 mínuszt jelenthet számodra. Szerencsére nem feltétlenül kell ilyen nagy kiadásokba bocsátkozod, ugyanis más opció is létezik.

Amennyiben alternatív megoldásban gondolkodsz, akkor rendelkezésedre áll a Vecsés parkoló reptér épületének közelében. Igény szerint fedett, illetve szabadtéren lévő parkolóhelyet is választhatsz. A munkatársak mindenben a segítségedre vannak, a csomagok kipakolásától kezdve egészen a repülőtéri terminálig való eljutásig, így neked tényleg csak azzal kell törődnöd, hogy jól érezd magad, és az utazás előtti idő kellemesen teljen. Mivel a Vecsés parkoló reptér mellett van, így nem kell aggódnod amiatt, hogy a nagy távolságok legyűrése közben lekésed a járatodat, vagy késve érkezel, és már csak az utolsó pillanatban tudsz csak becsekkolni. Mi sem bosszantóbb annál, mint amikor arra eszmélünk, hogy sietnünk kell, különben a repülőgép nélkülünk fog felszállni. Ilyenkor persze nekiállunk kapkodni, amiből általában semmi jó nem származik. A Vecsés parkoló reptértől való távolsága teljes mértékben emberi léptékű. A tapasztalatok azt mutatják, hogy lefeljebb 10-15 percre van szükség ahhoz, hogy a parkolótól elérj a termál épületéig, akkor is, ha az utat komótosan teszed meg, és eszed ágában sincs sietősre venni a lépteidet.

A Vecsés parkoló reptéri szolgáltatást kedvező ár-érték aránnyal, mondhatni fapados árakon tudod igénybe venni. A parkoló díjakról egy összesítő táblázat nyújt eligazodást, ami napokra, illetve parkolóhelyekre, beállókra bontva mutatja meg az árakat. A precíz tájékoztatásnak köszönhetően még véletlenül sem eshetsz abba a hibába, hogy érkezés után fogalmad sem lesz róla, mennyibe fog kerülni a parkolás. Ez legfeljebb csak akkor történhet meg, ha elfelejtesz rápillantani az árakat tartalmazó táblázatra. Az itt feltüntetett összegek tartalmazzák a teljeskörű ügyintézést, az adott időtartamra vonatkozó parkolást, valamint a reptéri transzfert a repülőtéri 2A vagy 2B terminálokig oda és vissza is.

A munkatársak rendkívül segítőkészek és barátságosak, könnyen teremtenek kapcsolatot az emberekkel, és tényleg mindenben a segítségedre vannak. Legyen szó útbaigazításról, a csomagszállításban való segédkezésről vagy tájékoztatásról, minden esetben számíthatsz rájuk. A Vecsés parkoló reptér mellett az új évben is arra törekszik, hogy az általa kínált szolgáltatásokkal egy kényelmes, mégis megfizethető alternatívát kínáljanak az utazóknak, akik szeretnének egy kicsit kizökkenni a mókuskerékből, de nem akarnak irreálisan sokat fizetni az olyan járulékos szolgáltatásokra, mint a parkolás.

A Vecsés parkoló reptér közelében 2020-ban is szeretettel vár mindenkit, aki biztonságban szeretné tudni a személygépkocsiját, miközben a jól megérdemelt pihenését tölti valamelyik csodás külföldi helyszínen. Ha biztonságos helyen hagyod a szeretett autódat, akkor aggódás nélkül hagyhatod el az országhatárt a magasban, és a desztinációban töltött idő is sokkal kellemesebben fog telni, hiszen nem vet rá árnyékot a gyötrő gondolat, hogy “vajon mi lehet az autómmal?”.