Menü Bezárás

Airport parkoló, a minden problémát megoldó választás!

Budapest Airport parokó, F.A.P reptéri parkolóAz airport parkoló egyszerűvé, problémamentessé varázsolhatja külföldi kiruccanását. Az igazság az, hogy hiába az elutazás generálta öröm, izgatottság, boldogság, elégedettség, kíváncsiság… Ha azon kell idegeskednie, hogy vajon miként oldja meg kocsija elhelyezését, és egyáltalán hol tudja biztonságban letenni autóját addig, míg bejárja a világot, akkor minden pozitív érzés érthető módon kicsivé törpül. A félelmek, a frusztrációra okot adó bizonytalanságok sokkal többet nyomnak a latba, és képesek megkeseríteni nyaralása, üzleti útja, kikapcsolódása minden egyes percét. A cél tehát az, hogy úgy emelkedhessen a levegőbe, hogy nemcsak Magyarországot, hanem a problémákat is maga mögött tudja hagyni. Ez lehetséges, vagy csupán egy elérhetetlennek tűnő álom? Az F. A. P.-nek köszönhetően kézzel fogható, szemmel látható, hamisíthatatlan valóság!

 

Mit kínál önnek az airport parkoló?

Nyugalmat, biztonságot, és kitűnő körülményeket, autója védelmének szempontjából.

A Liszt Ferenc repülőtér légi forgalma jelentős. Naponta tízezrek döntenek  a budapesti felszállás mellett. Az egzotikus utazások egyre kedveltebbek, de a mind olcsóbbá váló repülőjegyeknek köszönhetően a hétvégi kimozdulások, wellness kikapcsolódások, városnézések helyszínei nagyrészt külföldre tevődnek.

Az tehát egy pillanatig sem kérdés, hogy szükséges olyan parkoló, ahol több száz autó elfér, ahol a biztonság garantálása nem elvárás, hanem alapvető jellemvonás, és ahol további, kényelmi szolgáltatások teszik még komfortosabbá a repüléshez kapcsolódó felejthetetlen élményeket.

Az F. A. P. szó szerint ezeket kínálja, megfizethető áron. Hiszen azért az sem mellékes, hogy mennyit kell félre tennie a parkolásra, vagy éppen a transzferszolgáltatásra.

 

Ingyenes transzferrel több költőpénze marad!

A Vecsésen található parkolóból a transzfer ingyenes a terminálokig. Önnek semmi más dolga nincsen, mint hogy hátra dőljön a kényelmes kisbusz ülésében, miután négykerekűjét biztonságba helyezte nálunk.

 

Az airport parkoló nonstop figyelmet garantál!

A maximális biztonság biztosítása ott kezdődik, hogy 0-tól 24 óráig őrzés alatt áll a járműve. Az F. A. P.-nél éjjel- nappal átó kamerák gondoskodnak arról, hogy minden másodpercben vigyázó szemek óvják a kocsiját. Fedett beállási lehetőség is a rendelkezésére áll, ha ezt a variációt érzi optimálisabbnak.

Az online foglalási rendszernek köszönhetően gyorsan, egyszerűen, fennakadások nélkül szervezheti le utazásának, parkolásra vonatkozó részleteit. A reptéri behajtás díjával pontosan ugyanúgy nem kell számolnia, ahogy a transzfer költségével sem.

Az F. A. P.-t ezért nevezik „fapadosnak”, mert pénztárcabarát módon garantál tökéletesen ideális feltételeket: autója védelméhez, és utazása nyugalmához.