Menü Bezárás

Az F. A. P. igazi fapados reptéri parkoló

Reptéri parkoló Budapest

Hogy mit kínál önnek a fapados reptéri parkoló a gyakorlatban? Kedvező feltételeket! Nem mindegy, hogy milyen körülmények között tudhatja járművét, míg a felhők között szárnyal, utazása célja felé. Ha végig azon kell idegeskednie, hogy vajon féltve őrzött autója épségben van-e, akkor az alapvetően édes pillanatokat könnyedén keserűvé torzíthatja. Márpedig az teljesen normális dolog, hogyha aggódik ingóságáért és annak állapotáért. De akkor mi a megoldás? Valószínűleg túlságosan költséges alternatívákban nem kíván gondolkodni. Nem is lenne kifizetődő, ha majdnem annyiba kerülne az őrzés, mint maga az utazás. Az F. A. P. ebben a helyzetben lép elő, mint megmentő.

A fapados, mint jelző nem pejoratív értelmű. Egyszerűen csak annyit jelent, hogy pénztárcabarát árak közreműködésével gondoskodhat járműve biztonságáról.

A Ferihegy Airport Parking könnyen elérhető!

Az elérhetőség ebben az esetben nemcsak a fizikai megközelíthetőséget jelenti, bár ez sem egy utolsó szempont. A vecsési komplexum a Liszt Ferenc repülőtér szomszédságában terül el. Mind Budapest, mind az M0-ás irányából gyorsan és problémamentesen felfedezhető.

Az anyagi vonulat sem lényegtelen, ugyanis az F. A. P. elérhető, vagyis komoly kiadásokkal és nem várt költségekkel nem kell számolnia. Három féle beállási lehetőség közül válogathat: szabadtéri, fedett illetve teremgarázs. Nyilván a díjszabás ezekhez a variációkhoz lett megalkotva. Az időtartam hossza az az információ mely meghatározó a konkrét árkalkuláció során.
Mindenesetre vitathatatlan, hogy minimálisra szorított költségekkel számolhat. Mindennek tetejében az ingyenes bónusz szolgáltatásoknak köszönhetően tovább spórolhat. Hogy melyek ezek?
A transzfer a terminálokig és vissza teljes egészében díjmentes. A légkondicionált buszok segítségével kényelmesen és gyorsan utazhat, lemondások és kiadások nélkül. Ráadásul a reptéri behajtás díja sem önt terheli.

A reptéri parkoló nonstop védelem alatt áll!

A nyolc egységből álló, éjjellátó funkcióval büszkélkedő kamerarendszer lencséinek figyelmét egyetlen mozdulat sem kerülheti el. A 0-tól 24 óráig tartó őrzés pedig maximális biztonságot garantál járműve számára.

Mindegy, hogy motorról, autóról, hajóról vagy éppen utánfutóról van szó, ilyen körülmények között biztos lehet döntésének helyességében.
Az online foglalási rendszernek hála a parkolással kapcsolatos részleteket gyorsan és gördülékenyen elrendezheti. Pusztán néhány kattintást követően révbe érhet, ami óriási előny, hiszen futkosás, telefonálgatás helyett, akár kényelmes karosszékében ülve elintézheti a teendőket.

Ha egyéni elképzeléseit kívánná szerződésbe foglaltatni, arra is lehetősége nyílhat, ezzel is személyre szabottabbá teheti az F. A. P. ajánlatait.