Menü Bezárás

Az F. A. P. reptéri parkoló bemutatása

A Ferihegy Airport Parking (továbbiakban F. A. P.) reptéri parkoló szolgáltatása szeretettel várja a Liszt Ferenc repülőtér közvetlen közelében. Az árakat egyetlen jelző körvonalazza a leghitelesebben, ez pedig a „fapados”. Kedvező feltételek, maximális kényelem, és tökéletes komfort. Ha ezek a körülmények adottak, akkor utazása tényleg felhőtlenül gondtalanná válhat, hiszen járművének biztonságáról mi gondoskodunk.

A tökéletes biztonság néhány alapvető ismérve

Ahhoz, hogy maradéktalanul optimális feltételeket tudjunk garantálni az autók őrzéséhez, szükséges az innovatív technológiai háttér. Egyrészt a terület őrzött, így oda, illetéktelen behatoló nem juthat be. Másrészt a parkoló kamerákkal van felszerelve, pontosan azért, hogy minden egyes négyzetcentimétert kellő alapossággal tudjunk nyomon követni.

Az őrzés nonstop, 0-24 óráig biztosított. A kamerarendszer nyolc egységből áll, mely kültéri elemek éjjellátó funkcióval is rendelkeznek, így az éj leple alatt is szemmel tartjuk a terepet.

Ingyenes transzfer – a komfort jegyében!

Kilenc személyes, légkondicionált buszaink arra hivatottak, hogy igazán kényelmessé tegyék a terminálokig vezető utat. A reptéri behajtási díj nem az ön pénztárcáját terheli, ami további előny.

Az utazás nagyszerű dolog, de viszonylag sok kellemetlenséggel is együtt járhat. Kivéve, ha minket választ! Nálunk ugyanis nem csak járművének biztonsága, hanem az ön kényelme is főszerepet játszik!

A reptéri parkoló kapacitásáról

Az akár háromszáz férőhelyes területen lehetősége van fedett beállásra. Ha hosszabb időre bízza ránk négy- vagy kétkerekűjét (hiszen az autókon kívül motorokat, hajókat, de még munkagépeket is megőrzünk), akkor indító akkumulátorral segítjük a gördülékeny elindulást. A bebikázásnak hála nem kell attól tartania, hogy lemerült aksival kell a parkolóban várakoznia.

Az egyedi szerződéskötés lehetőségének köszönhetően akár hosszútávú megállapodást is köthetünk, ha úgy látja ideálisnak.

Az online foglalási rendszer nagymértékben megkönnyítheti a dolgát, hiszen akár otthonából, kényelmes karosszékében ülve elintézheti autójának parkoltatását, tárolását, de a modern technika segítségével akár okostelefonról, vagy tabletről is elérhet minket!

Hol találja meg az F. A. P.-t?

A Ferihegyi parkoló (ahogy a legtöbbször emlegetnek minket)Vecs ésen, a Liszt Ferenc repülőtér szomszédságában található, így néhány perc alatt eljuthat a terminálokig. A reptéri parkoló is nagyon egyszerűen megközelíthető: Budapest felől a repülőtéri gyorsforgalmi úton, vagy a vecsési 400-as úton, míg az M0-ás felől az M0-M4 csomópontján keresztül.