Menü Bezárás

Biztonságos parkolás repülőtér parkolóban

Mielőtt hosszabb repülőútra indulunk, fontos megbizonyosodni arról, hogy autónkat megfelelően el tudjuk tárolni. Hazánk legjelentősebb repterén, a Liszt Ferenc repülőtéren sok évig nem volt megoldható a biztonságos parkolás. Mára azonban cégünknek, a F.A.P-nak köszönhetően ennek vége.

A Ferihegy Airport Parking által Ön is őrzött, biztonságos, fedett és minőségi repülőtér parkolóban helyezheti el autóját, míg utazik. Nem kell többé folyamatosan azért aggódnia repülés közben, hogy vajon meglesz e még autója, mire visszaér.

Válassza Ön is a F.A.P-ot és kiváló árak mellett helyezheti el autóját akár hosszabb időkre is a Liszt Ferenc repülőtér közelében. Parkoló komplexumunk a Vecsési 400-as úton található, a repülőtértől nem messze és a F.A.P-al a reptéri parkolás többé nem jelent gondot! Repülőtér parkolónk Önt is szeretettel várja a hét bármely napján. Komplexumunk rendkívül jól őrzött és rengeteg hellyel rendelkezik, tehát ha esetleg online foglalási szolgáltatásunkat nem vette igénybe, akkor is el tudjuk helyezni járművét. Célunk a személygépkocsik reptéri parkolásának biztosítása a legmagasabb színvonalú kiszolgálással és egyéb bónuszokkal.

A kiváló árak mellett ingyenes transzferszolgáltatást is biztosítunk a repülőtér termináljai felé és onnan vissza is! A behajtási díjat is elintézzük Ön helyett, tehát ennek költségeit sem kell állnia, ha minket választ! Parkoljon Ön is hatékonyan, biztonságosan akár hosszabb repülőutak alatt is a F.A.P-al! Weboldalunkon ezen felül gyors internetes foglalást ejthet meg, valamint további információkért velünk is kapcsolatba léphet. Praktikus parkolás csak nálunk!