Menü Bezárás

Budapest Airport parkolás a reptér közelében, olcsón!

Hazánk repülőgépforgalma jelentősen megemelkedett az elmúlt években. Ez azt is jelenti, hogy egyre többen érkeznek manapság autóval a reptérre, akiknek megfelelő parkolóhelyre lesz szükségük autójuk tárolására az utazás ideje alatt.

A Budapest airport parkolás a F.A.P-nak köszönhetően manapság már könnyen kivitelezhető és nem is kell a Liszt Ferenc repülőtértől messzire mennie, hogy ideális parkolási lehetőséget találjon autója számára. Kiváló infrastruktúránknak köszönhetően autóját elhelyezheti fedett és nyitott parkolóban is, a járművek őrzéséről pedig egy rendkívül fejlett kamerarendszerrel és egyéb biztonsági megoldásokkal gondoskodunk.

A Budapest airport parking velünk biztonságos, olcsó és praktikus! Ha manapság hosszabb üzleti útra vagy nyaralni indulna, akkor autójának elhelyezéséről mindenképp gondoskodnia kell. Sok évvel ezelőtt, amikor még a Liszt Ferenc repülőtér sem volt ilyen fejlett, az embereknek az utcán kellett hagyniuk autójukat, amely közel sem volt biztonságos. A F.A.P-nak köszönhetően azonban nem kell folyton amiatt aggódnia, hogy meglesz e még autója, mire visszaér az utazásból.

A Ferihegy Airport Parking tökéletes választás, ha autóját egy igényes, olcsó és minőségi parkolóban szeretné elhelyezni. Áraink megfizethetők, parkolónk biztonságos, a reptér pedig nincs messze a komplexumtól. Az árak ráadásul minden esetben tartalmazzák az ingyenes reptéri transzfert az egyes terminálokig induláskor és visszaérkezéskor is. Egyszerűen annyi dolga a Budapest airport parkolásnál, hogy begurul hozzánk, lerakja autóját és már indulhat is a kívánt terminál felé. Praktikus, olcsó parkolás a F.A.P-al bármikor!