Menü Bezárás

Budapest reptér parkolás gyors ügyintézéssel, ingyenes transzferrel

Szeretné Ön is, hogy minden gördülékenyen menjen egy repülős utazás alkalmával?

A kocsi elhelyezése sok esetben kritikus pont, hiszen sok idő mehet el azzal, hogy parkolóhelyet keres a közvetlenül a reptéren, amelyet nagy valószínűséggel nem fog találni. A F.A.P-ot azért hoztuk létre, hogy biztos megoldást nyújtsunk az olyan sofőröknek, akik autóval érkeznek a Liszt Ferenc repülőtérre és szeretnék gyorsan, praktikusan és biztonságosan elhelyezni autójukat a reptérhez közel.

A Budapest reptér parkolás velünk a legegyszerübb! Parkoló komplexumunk a Vecsési 400-as úton található, ahonnan a Liszt Ferenc reptér mindössze pár percre van. A parkolóba történő érkezéskor autóját a kívánt fedett vagy szabadtéri parkolóhelyen pár perc adminisztrációt és ügyintézést követően már el is helyezheti és munkatársaink segítséget nyújtanak a csomagok átpakolásában is.

A F.A.P-ot azért érdemes választani, mert rendkívül gyorsan dolgozunk és autójának elhelyezése után ingyenes transzferszolgáltatást is biztosítunk a sofőröknek légkondicionált buszok segítségével, amelyek gyorsan eljuttatják Önt is a terminálokhoz, igény esetén közvetlenül az Indulási szintre a lehető legközelebb a bejárathoz is. A Budapest reptér parkolás a Ferihegy Airport Parking-al gyorsan és hatékonyan elintézhető és garantáljuk, hogy Ön sem fogja lekésni a gépét, ha minket választ. Biztonságos jármű tárolási lehetőségek, fapados árak, fedett parkoló, gyors ügyintézés. Válasszon Ön is minket és percek alatt elhelyezheti autóját egy minőségi, őrzött komplexumban.