Menü Bezárás

Budapest reptéri parkolás- hogyan oldható meg praktikusan és kedvező áron?

A fővárosi parkolás soha nem egyszerű művelet, pláne nem akkor, ha a reptér környékéről van szó. A tapasztalatok azt mutatják, hogy az árak néha az egekben vannak, és ha a kényelemről sem mondanánk le, akkor már egy rövid távollét esetén is komoly összegeket kell kifizetni. De törvényszerű, hogy ez így legyen? Milyen takarékos, mégis kényelmes megoldás létezik? Cikkünkben ennek is igyekszünk utánajárni.

Az utazásszervezés lényeges eleme

Amikor külföldi utazást szervezünk, és közlekedési eszközként a repülőre esik a választás, akkor egy sornyi elintéznivaló áll előttünk. Ilyenkor hajlamosak vagyunk elfeledkezni az olyan területekről, melyek mindenképpen figyelmet érdemelnének éppen praktikusságuk miatt. Tipikusan ilyen a reptér megközelítése, a parkolási lehetőségek. Budapest reptéri parkolás terén minden korábbinál szélesebb választékkal áll rendelkezésre, így mindenki rátalálhat arra a megoldásra, mely igényeinek és pénztárcájának is megfelel.

Kényelem kizárólag magas költségek árán?

A reptéri parkoláskor gyakran szembesülünk azzal a helyzettel, hogy ha a terminál közelében szeretnénk autónkat hagyni, akkor bizony komoly tízezrekkel számolhatunk már néhány napos parkolás esetében is. Amennyiben a kényelemből lentebb adnánk, akkor kénytelenek vagyunk gyalogosan megközelíteni a terminált, ami akár tízperces sétát is szükségessé tehet. Hála azonban a FAP-hoz hasonló parkolóknak, ingyenes busztranszfer áll rendelkezésre, így utasként kényelmesen elérhető a terminál.

Ingyenes busztranszfer a kényelem jegyében

Ha a termináltól némileg távolabbi parkoló mellett tesszük le a voksot, a kényelemről akkor sem kell lemondani. A FAP-nál például korrekt áron tudhatjuk biztonságban a járművet, és az ingyenes busztranszfernek hála gyorsan elérhető a terminál. Nincs szükség arra, hogy a csomagokkal bajlódjunk, hosszasan sétáljunk akár gyerekekkel. Mindezt akkor is kihasználhatjuk, ha a fárasztó repülőút után hazaérkeztünk. Azonnal érkezik igény szerint a busz, és perceken belül már saját autóval indulhatunk haza.

Kényelem az indulástól az érkezésig

Utazásszervezés alkalmával a kényelem sokak számára fontos szempontnak bizonyul. A szállás lefoglalása, és a repülőjegy vásárlás alkalmával is az internet nyújt segítséget, de annak előnyeit kihasználhatjuk akkor is, ha Budapest reptéri parkolás ajánlataival szeretnénk megismerkedni. A vecsési fapados parkolónál arról is lehet érdeklődni, hogy van-e szabad parkolóhely az indulás napján a fedett részen, de akár előre foglalhatunk is, így biztosan a megfelelő helyen tudhatjuk biztonságban a gépjárművet. A kényelem elsődleges, hiszen a tömegközlekedés jelentette problémákat senki nem szeretné átélni akkor, ha a reptér időben történő megközelítése a cél. Nem mindegy az sem, milyen áron valósul meg a repülőtér elérése, és persze a parkolási díjak sem elhanyagolhatóak. A fapados elnevezés nem véletlen jellemzi a vecsési parkolóházat. Nem csak a légitársaság kiválasztásakor spórolhat tehát meg jelentős összegeket, hanem a parkolással kapcsolatban is.

Repülős utak akár évente többször is

A repülős utazás egyébként minden korábbinál nagyobb népszerűségnek örvend, és az utazási trendek egyértelműen abba az irányba mutatnak, hogy az utasok akár évente többször is útra kelnek kifejezetten szabadidős céllal. Az őszi időszakban a külföldi oktatásban részt vevők éppen olyan gyakran választják a repülős utazást, mint azok, akik az indiánnyár heteiben szeretnének egy last minute utazáson részt venni. A tapasztalatok szerint ez utóbbi rendkívül keresett, hiszen mind a szállás, mind a repjegyek kedvezőbb áron elérhetőek ilyen módon. Az utazás megszervezésekor ne feledkezzen meg arról, hogy a parkolásra alkalmas helyek is foglalhatóak, mindössze a megfelelő parkolóházat kell ehhez megtalálnia.

Ha saját autójával közelíti meg a repteret, akkor annak minden kényelmét élvezheti. Érdemes arra is gondolnia, hogy a fedett parkolóban nagyobb biztonságban tudhatja autóját, mintha a szabadban levő parkolóhelyeket választaná. A kényelmes és megbízható parkolás nem elérhetetlen álom, és akár a termináltól távolabb is gond nélkül hagyhatja gépjárművét, hiszen a busztranszfernek hála gyorsan sikerül majd megközelíteni a repülőteret. Ma már a kedvező árak oltárán nem kell feláldozni a kényelmet, erről a FAP gondoskodik nagy népszerűségnek örvendő szolgáltatásával.