Menü Bezárás

Előtérben a Ferihegy parkolási díj

Parkolási díjak a reptéren

A Ferihegy parkolási díj egyetlen jelzővel illethető a leginkább kifejező módon: fapados. Ezt abszolút nem pejoratív értelemben kell vennie, sőt. Az árak tekintetében, a gyakorlatban ez hihetetlenül kedvező anyagi feltételeket takar. Vagyis, ha eddig azon idegeskedett, hogy vajon mekkora áldozatot igényel öntől a parkolás megszervezése, lebonyolítása, biztosítása, akkor engedje el ezt a félelmét, és bízza ránk az irányítást.

Az F. A. P. minden tekintetben tökéletes jellemvonásokkal rendelkezik. Egyrészt maximális biztonságot kínál. A több száz férőhelyes parkolóban nem telik el anélkül perc, hogy vigyázó tekintetek ne őriznék a bent álló, várakozó négykerekűket. A nonstop, vagyis 0-tól 24 óráig tartó őrzési szolgálatba hatékonyan bekapcsolódik az, a több figyelő egységből álló kamera rendszer, mely „tekintetét” az éjszaka sötétsége sem homályosíthatja el. Másrészt ha úgy látja kívánatosnak, akkor fedett helyre is beállhat autójával, így még komfortosabb körülményeket teremtve a számára.

Az elindulás, különösen egy hosszabb pihenő után nem egyszer nehézségekbe ütközik. A lemerült akkumulátor megannyi problémát okozhat önnek, s valószínűleg az utazás, fárasztó perceit követően nem arra vágyik, hogy a gyújtás miatt idegeskedjen. Ha nálunk parkoltatja kocsiját, akkor nem jelenthet kihívást az első gurulás, ugyanis ha szükséges pillanatok alatt bebikázzuk a lemerült aksiját.

 

A Ferihegy parkolási díj tételei

Lényeges, hogy amikor az árakat tartalmazó táblázatot böngészi, akkor feltétlenül vegye figyelembe, és ezzel együtt számításba, hogy az összegek több olyan elemet is magukba foglalnak, melyek egyébként plusz kiadásokat jelentenének. Ha és amennyiben nem az F. A. P. szolgáltatásait preferálná. De ha minket választ, akkor lemondhat a transzfert érintő díjakról, és a reptéri behajtásért fizetendő költségről. Mindkettőt mi álljuk.

A transzfer során a terminálokig, légkondicionált kisbuszok segítségével juttatjuk el a leendő utasokat a megfelelő, indulási helyszínre. Természetesen ez visszafelé is érvényes.

 

Mi befolyásolja a Ferihegy parkolási díj mértékét?

Nyilván az első és legfontosabb adat, hogy hány napra kívánja elhelyezni parkolónkban az autóját. Az összegek a napok számával nem arányosan növekednek, tehát alapvetően az idő növekedésével mind kedvezőbb ajánlatok közül válogathat.

A másik fontos tényező, hogy milyen körülmények közé kívánja betenni autóját? Megfelel önnek a kinti parkolóhely, mely az összes többi lehetőséghez hasonlóan nonstop őrzés alatt áll, vagy inkább a fedett beállót, esetleg teremgarázst választaná. Utóbbi kettő esetében magasabb díjtétellel érdemes számolnia.

Ha egyedi feltételekre lenne szüksége mondjuk egy extrém hosszú utazás kapcsán, akkor erre is biztosítunk lehetőséget, ezzel is támogatva elégedettségét.