Menü Bezárás

F. A. P. a kiváló repülőtéri parkoló

Repülőtéri parkolót keres?

Hogy milyen a minden szempontból ideális repülőtéri parkoló? Nehéz általános érvényű szabályokat megfogalmazni egy olyan területen, ahol nagy hangsúlyt kapnak az egyéni elvárások. Ám pont ezekben, a személyre szabható feltételekben rejtőzik a titok. Önnek mi az elsődleges, ha a parkolásról van szó? Kedvező ár, könnyű megközelíthetőség, sokoldalú variálhatóság és egyénre alakítható kritériumok? Az F. A. P. egyik kitételben sem szenved hiányt.

 

A fapados, mint pénztárcabarát megoldás

Nyilvánvalóan nem mellékes, hogyha utazni készül, akkor milyen plusz kiadásokkal kell számolnia. A parkolás milyensége prioritást élvez. Csak akkor engedheti el magát teljesen, ha egy percet sem kell idegeskedéssel, kétségekkel és frusztrált “vajon mi lehet az autómmal” kérdésekkel töltenie. A biztonság garantálása nem lehet kompromisszum tárgya. A probléma már csak az, hogy milyen anyagi áldozatokra érdemes készülnie?

 

Ha a Ferihegy Airport Parkingot választja, akkor “”áldozatoktól” semmiképpen sem kell tartania. A pénztárcabarát áraknak hála minimális kiadások mellett biztosíthat tökéletes feltételeket.

Az akár háromszáz autó befogadására is alkalmas komplexum nonstop védelemmel büszkélkedik. A 0-tól 24 óráig tartó, folyamatos őrzéshez társul egy nyolc egységből álló kamerarendszer, mely éjjellátó funkcióval teljes “látószöget” biztosít. A lencsék elől nincs menekvés, minden egyes részlet fókuszba kerül.

Ha ez nem lenne elég, akkor a tortára habként olyan szolgáltatásokkal gazdagodhat, melyek kényelmét fokozzák s pénztárcáját nem vékonyítják. A transzfer például egyrészt komfortos légkondicionált buszokkal történik, másrészt a terminálokig vezető út roppant rövid, így a “megpróbáltatás” nem teszi kockára a türelmét, harmadrészt s talán ez a legfontosabb tény, az F. A. P. jóvoltából mindez díjmentesen lehet az öné. A transzfer ingyenes, ahogy a reptéri behajtás sem az ön számláját terheli meg.

 

A repülőtéri parkoló tárt kapukkal várja!

Ahhoz, hogy jól tudja magát érezni utazásai alkalmával elengedhetetlen, hogy az optimális körülmények is a helyükre kerüljenek.

A vecsési komplexumot könnyedén megközelítheti mind a főváros, mind az autópályák irányából, ami óriási pozitívum. Az online foglalási rendszernek hála sorban állás, várakozás és futkosás helyett otthon, a legjobb karosszékében ülve letisztázhatja a parkolásra vonatkozó részleteket.

Ha hosszabb időben gondolkodik a távollétét illetően, akkor egyéni szerződéskötéssel támogatjuk abban, hogy elégedett legyen a kínálkozó ajánlatokkal.

Nemcsak az autók lelhetnek pazar parkolóhelyre az F. A. P. jóvoltából: utánfutók, hajók vagy motorok is elhelyezhetőek.

Ilyen kényelem, biztonság orientált körülmények között teljes nyugalomban itthon hagyhatja járművét, elfelejtve az idegeskedést.