Menü Bezárás

F. A. P. vagyis Ferihegy autó parkoló?

Ferihegy auto parkolóSokan gondolják úgy, hogy az F. A. P. a Ferihegy autó parkoló rövidítése. Igazság szerint akár az is lehetne, ám valójában a Ferihegy Airport Parking rejtőzik a rövidítés függönye mögött. A jelentés tekintetében akár az első elképzelés is megállja a helyét, hiszen ténylegesen parkolóról van szó, mely a Liszt Ferenc repülőtérre érkező autósok életét hivatott megkönnyíteni. A fapados jelzővel sűrűn illetett F. A. P. olyan szolgáltatásokat kínál, melyek elérhetőek: pénztárcával, autóval egyaránt.

 

F. A. P. és Ferihegy egy helyen?

Igen. A Liszt Ferenc repülőtér szomszédságában elterülő komplexum Vecsésen található. Óriási előnye, hogy könnyedén, forgalmi akadályoktól mentesen megközelíthető. Ez a kijelentés megállja a helyét Budapest és az autópályák viszonylatában is. Amiatt tehát egy pillanatig sem kell aggódnia, hogy problémás a felfedezés és a beállás.

 

Az éjjellátó kamerák éjszaka sem pihennek!

A háromszáz férőhelyes parkoló nonstop őrzés és 0-tól 24 óráig tartó védelem alatt áll. Ez nemcsak szigorúan hangzik, hanem valóban következetesen szigorú megvalósítást jelent. A nyolc egységet számláló kamerarendszer folyamatosan pásztázza a területet. Egyik szemrevaló jellemvonása a technológiának az éjjellátó funkció, ami nem ígér kevesebbet, mint hogy a lencsék az éjszaka sötétjében is tökéletesen felmérnek mindent. Vagyis a legapróbb részletek sem kerülhetik el a kamerák kereszttüzét. Autójának biztonsága szempontjából ez az információ több, mint megnyugtató.

 

A Ferihegy autó parkoló pénztárcája barátja!

A díjszabásra a megfizethetőség jellemző. A célunk nem luxus, hanem korrektség biztosítása. Ehhez földön járó árakra van szükség, megfelelő értékek mellett. Az F. A. P. ebben a kombinációban kétségtelenül párját ritkítja.

Mindennek tetejében egyéb bónuszokkal is takarékosabbá teheti választását. Az F. A. P. ugyanis ingyen kínálja a transzfert, melynek körülményei igazán szemrevalóak: légkondicionált mikrobuszok, kényelmes és gyors utazás a terminálokig és vissza. Ezen kívül a reptéri behajtás költsége sem az ön kiadásait szaporítja tovább.

Az online foglalási rendszer egyik kézenfekvő előnye, hogy gyors, könnyen kezelhető és akadálymentes. Rengeteg időt takaríthat meg azzal, ha otthonából vagy munkahelyéről intézheti el az összes, parkolással kapcsolatos teendőjét.

Az F. A. P. összefoglalóan nemcsak attól gazdaságos megoldás, hogy sokat spórolhat általa anyagilag, köszönhetően a kedvező feltételeknek, hanem attól is, hogy a kényelmi funkcióknak hála nem jelentéktelen mértékű időfecsérléstől kímélheti meg önmagát. Az így megtakarított pénznek és felbecsülhetetlen értékű időnek könnyedén hasznát veheti az utazás vagy épp a pakolás során.