Menü Bezárás

Fapados Ferihegy parkolási díjak, elsőosztályú szolgáltatások

Ferihegy parkolási díjakA F.A.P már sok éve biztosítja a Liszt Ferenc repülőtérre érkezők számára az olcsó de minőségi parkolási lehetőségeket Vecsési Úti komplexumában. A Vecsési 400-as útról gyorsan megközelíthető parkolókomplexum több, mint 300 férőhellyel és rendkívül kedvező Ferihegy parkolási díjakkal várja azokat, akiknek nincs hol tárolniuk autójukat a repülővel való utazás időtartamára.

Díjazásunk mindig figyelembe veszi azokat, akik hosszú időre távoznak országunkból és nekik is kedvező árakat biztosítunk, sőt, egyéni szerződéskötésre is lehetőség van, ha több hónapra szeretné nálunk autóját tárolni. Ferihegyi parkolónk rendkívül kedvező, “fapados” árakkal várja Önt is a magas szintű kiszolgálás mellett. Az árak minden esetben tartalmazzák az ingyenes reptéri transzfert a repülőtéri 2A vagy 2B terminálokig egyaránt az induláskor és a visszaérkezéskor is, ráadásul a behajtási díjat is mi fizetjük a reptér területére! A Ferihegyi parkolás díjakat megtekintheti online felületünkön és akár foglalást is tehet, mely nagymértékben meggyorsítja a helyszínen az adminisztrációt! A F.A.P. parkolóba történő érkezéskor autóját a kívánt fedett vagy szabadtéri parkolóhelyen pár perc alatt elhelyezheti, munkatársaink segítenek a csomagok átpakolásában, ezután pedig már indulhat is ingyenes transzferbuszainkkal a kívánt terminálhoz! A F.A.P-nál fontos számunkra a gyorsaság, precizitás és az Ön elégedettsége.

Válasszon minket, és olcsó, kedvező Ferihegy parkolási díjak mellett tárolhatja autóját egy minőségi, jól felszerelt, fedett, bekamerázott és őrzött parkolóban akár hetekig, hónapokig.