Menü Bezárás

Fapados parkoló a Liszt Ferenc repülőtér közelében kiváló áron

Repülővel utazik a Liszt Ferenc repülőtérről, azonban nincs hová tennie autóját az utazás időtartamára?

Nem kell többé azon aggódnia, hogy hol fogja elhelyezni autóját a reptéren. Válassza Ön is a Ferihegy Airport Parking-ot, avagy F.A.P-ot és biztosítson autójának megfelelő helyet egy őrzött, fedett, kiváló infrastruktúrával felszerelt parkolóban a Liszt Ferenc repülőtértől nem messze. Fapados parkolónk remek választás lehet, ha Ön is a legolcsóbb árakat keresi a parkoláshoz és hosszabb időre is keres tárolási lehetőséget. A parkoló rendkívül modern infrastruktúrával lett felszerelve. 0-24 órás kamerás rendszer, igény esetén fedett parkoló, könnyű beállási lehetőség és megközelíthetőség, udvarias kiszolgálás.

Ilyen árak mellett a F.A.P lesz a legjobb választás, ráadásul a repülőtér termináljai is mindössze pár percre vannak komplexumunktól! Reptéri parkolónk Önt is szeretettel várja a Liszt Ferenc repülőtér közvetlen közelében, a Vecsési 400-as út mellett. Rendkívül könnyű eljutni hozzánk, hiszen majdnem a reptér mellett található fapados parkolónk. Célunk a személygépkocsik reptéri parkolásának biztosítása magas színvonalú kiszolgálással és fapados árakkal, melyek mindenki számára megfizethetők.

Szolgáltatásainkat kedvező árakon biztosítjuk mindenki számára, azonban az elvárt színvonalat minden ügyfelünk számára biztosítjuk, tehát szolgáltatásaink közel sem fapadosak. Utazzon Ön is nyugodtan, miközben autója teljes biztonságban van nálunk az őrzött, bekamerázott, fedett parkolónkban. Ismerje meg Ön is a Ferihegy Airport Parking-ot még ma!