Menü Bezárás

Fapados parkoló Vecsés: kiváló szolgáltatás olcsón

Mindannyian hallottuk már a fapados, a last- illetve a first minute kifejezéseket és sokan szeretünk is élni az ilyen lehetőségekkel. Ennek oka pedig az, hogy a jó és általában igen költséges szolgáltatásokhoz általában meglepően jó árak társulnak. Az utazás kategóriában létező kifejezések azonban nem csak a repülőjegy vásárlása vagy a szállásfoglalás esetén lehetséges. Hallottad már a fapados parkoló Vecsés kifejezést? Ez a látszólag hétköznapi három szó már egy külön kifejezéssé nőtte ki magát és nem is véletlenül.

Mitől lesz valami fapados?

Ezt ugyan lekicsinylő szóként is szokták használni, azonban ha utazásról van szó, akkor erősen pozitív értelmet nyer. A lényege tulajdonképpen az, hogy a lehető legolcsóbb formáját élvezhetjük az utazásnak és cserébe nem is kell nagyon megalkudni. Amennyiben repülőről van szó, akkor általában arról van szó, hogy nem kapunk enni a fedélzeten, illetve a felvihető csomag méretének, valamint súlyának is komoly korlátozásai vannak, cserébe viszont szó szerint pár ezer forintért repülhetünk egy másik országba. Ez egy igen népszerű lehetőség, különösen akkor, ha egy rövidebb, maximum egy hétig tartó kalandról van szó, hiszen akkor minden holminkat bele tudjuk gyömöszölni egy hátizsákba.

Hozd ki az egész nyaralást kevés pénzből

Ezen kategórián belül kell még megemlíteni az olyan büdzsé lehetőségeket, mint a hostelben lakás, ahol általában több emberrel osztozunk a szobánkon, viszont cserébe igen jó az ára, a hangulat pedig fergeteges.

Kis kutatást igényel ugyan, de szinte minden városban léteznek ingyenes programok. Az egyik legnépszerűbb a városnézés, amikor egy helyben lakó kalauzol minket át a városon. Jóllehet, hogy nem profi idegenvezetőről van s, de cserébe nem is kér semmit. Mondjuk szép dolog legalább egy kávéra meghívni a végén vagy annak az árát odaadni neki, hiszen a szabadidejét önként áldozta fel a szórakoztatásunkra.

Miért keresett a fapados parkoló Vecsés?

Az előbb említett büdzsé kategóriát erősíti a fapados parkoló Vecsés is. Ha jobban belegondolsz, akkor általában már csak a tervezgetés végén jut eszedbe, hogy hogyan is kellene kijutni a reptérre, ami pedig igen drága vagy kényelmetlen SOS megoldásokhoz vezethet. A Liszt Ferenc repülőtér saját parkolójának használata néha még drágább is, mint maga a repjegy, ami nevetségesen hangzik. A BKV ugyan olcsó megoldás, de ebben az esetben igencsak időhöz van kötve. Megkérhetsz egy ismerőst is, hogy vigyen ki, viszont nem ez a legelőnyösebb megoldás, amikor hajnalok hajnalán vagy éppen késő éjszaka indul a gép. A taxi is opció, de ki akar ennyi pénzt kifizetni? Na ezért lett népszerű a fapados parkoló Vecsés! Persze nem arról van szó, hogy ez csak egy szükségmegoldás, az alábbi lista megmutatja, hogy miért is lett ez az opció közönség kedvenc.

Olcsó megoldás

A fapados parkoló Vecsés nem véletlenül kapta meg ezt a becenevet. Az árak igen kedvezőek. A vállalkozás három különböző kategóriában kínálja a szolgáltatását, amely parkolóhely szerint lett felosztva. A zárt garázs nyilván kicsivel drágább, mint a fedett beálló hely vagy a szabadtéri parkolás, de még a legköltségesebb opció is igen jó áron elérhető. Rejtett költségekkel pedig egészen biztosan nem kell számolnod!

Biztonságban van a kocsid

Akár pár napra, akár hosszabb időre mész, fontos, hogy az autód addig is biztonságban legyen, amíg te járod a világot. Nagyszerű, ha van egy rokon, akinél el tudod helyezni, de ha nincs erre lehetőséged, akkor mindenképpen fontold meg ezt az opciót. A teljes terület el van kerítve, így nem lehet csak úgy ki-be járkálni, illetve semmi nem kerülheti el a folyamatosan üzemelő megfigyelőrendszer figyelmét.

Extra szolgáltatások

Még utoljára megbizonyosodnál róla, hogy belefér a légitársaság által megszabott szigorú súlykorlátozásba a csomagod? Esetleg azon aggódsz, hogy lemerülhet az autód akksija, amíg te hetekig Ázsiában barangolsz? Nem szükséges nagyon stresszelni, hiszen a fapados parkoló Vecsés mindenre gondolt, így ingyenesen tud neked ezekben segíteni. Azon sem kell stresszelni, hogyan fogsz kijutni a reptérre, illetve onnan visszajönni, hiszen ez is benne van az árban.

 

Érdemes elmenteni ezt a weblapot, hiszen sose lehet tudni, mikor támad kedved kiruccanni Rómába vagy Amszterdamba egy hétvégére. Esetleg egy hosszabb utazás Thaiföldre?