Menü Bezárás

Fapados parkoló Vecsésen – praktikus, gyors és megfizethető reptéri parkolás az utazások alatt

A fapados parkoló Vecsésen sok utazónak könnyítette már meg a dolgát, hiszen nincs is annál jobb, mint amikor végre elhagyhatjuk a megszokott hétköznapokat és nekivághatunk egy izgalmas utazásnak.

A repülőtársaságok még nem nagyon engedélyezik azt, hogy a kocsinkat is felvigyük a repülőre, így az utasok többsége kénytelen valamilyen alternatív megoldást találni arra, hogy miként érje el a repteret.

Hogyan menjünk ki a reptérre?

Tömegközlekedési eszközzel

Sokan ilyenkor a tömegközlekedési eszközöket választják, aminek az egyik hátránya, hogy sokkal lassabb, mintha autóval mennénk. Illetve nem is lehet mindig olyan járatot kifogni, ami pont jókor érkezik a reptérre, hiszen néha túl korán érünk oda, máskor túl későn jutnánk ki a reptérre, ha az eggyel későbbi buszt választanánk.

Taxival

A másik megoldás a taxi, ami viszont sokaknak kicsit drága mulatság, pláne Budapesten. Nyilván taxival azért kiszámíthatóbb az utazás, de a jelenlegi járványhelyzet miatt, a legtöbben inkább igyekeznek a saját autójukkal kimenni a reptérre.

Saját kocsival

Ez a legkényelmesebb és talán leggyorsabb megoldás, viszont ezzel pedig az a probléma, hogy hová tegyük miután megérkeztünk, hiszen nem vihetjük fel a repülőre.

A pesti parkolási árak pedig felérnek néha egy vidéki szállás árával, ahol még biztonsági kamera sincs és igazából nem is vállalnak felelősséget az autó biztonságáért. Az utca szélén pedig mégsem lehet hagyni egy autót, pláne abban az esetben, ha 2-3 hétre utazunk el.

Tökéletes megoldás erre a Fapados Parkoló Vecsésen, hiszen ez a reptér közelében lévő, főként a légitársaságok utasainak fenntartott parokló, ami sokkal olcsóbb, mintha a belvárosban hagynánk az autót egy méregdrága fizetős parkolóban.

A legkényelmesebb, ha a fapados parkoló Vecsés mellett határozunk

Ahogy a cikk elején már írtuk, a repülőkre nem lehet felvinni az autót, így kénytelenek valahol hagyni a hőn szeretett közlekedési eszközünket. Utazás előtt feltétlenül fontos emiatt az, hogy gondoskodjunk róla.

Gondoljunk az autónkra utazás előtt!

Ahhoz, hogy ne egy rémálom legyen az utazás a repülőtérre, érdemes már hetekkel az utazás előtt lefoglalni a fapados parkoló Vecsés valamelyik szabad helyét. Az alábbi lehetőségek közül tudunk választani:

 • Szabadtéri
 • Fedett
 • Zárt garázs

A szabadtéri parkolást általában csak néhány napra, a fedett parkolókat inkább a téli szezonban igénylik, a zárt garázsokat pedig főként hosszútávra választják az ügyfelek.

Ingyenes szolgáltatásokkal egyszerűbb a repülős utazás

Ingyenes szolgáltatásokat tudunk igénybe venni, ha Vecsésen parkoljuk le a kocsinkat egy hosszabb utazás előtt:

 • Poggyász mérlegelés
 • Akkumulátor töltés vagy bebikázás

A poggyász mérlegelés nagyon fontos, illetve a méret pontos meghatározása is. Hiszen, ha nem fér bele a fedélzeti poggyászunk a reptéri mérőketrecbe, akkor bizony borsos árat kell fizetnünk a csomagért.

Az akkumulátor töltésre vagy csak egy ügyes bebikázásra pedig nyilván nem az odavezető út során van szükség, hanem a hazaútkor. Ez azért nagyon jó megoldás, mert előfordulhat olyan, ha több hétig vagy hónapig áll a gépkocsi a garázsban vagy a parkoló bármelyik részén, hogy lemerül az akkumulátor.

A fapados parkoló Vecsés dolgozóinak ez szerencsére nem jelent gondot, hiszen a tapasztalt kollégák nagyon jól tudják, miként kell feltölteni vagy bebikázni egy autó akksiját, hogy biztonságosan tudjon benne az ügyfél hazavezetni.

Az árak nemcsak a parkolás díját tartalmazzák

Az ügyfelek kényelme érdekében, a vecsési parkolóban az árak nemcsak a parkolási díjat tartalmazzák, hanem az alábbiakat is:

 • Reptéri transzfer díj
 • Reptérre való behajtási díj

A reptéri transzfer egy nagyon kedvelt és szinte minden ügyfél által igénybe vett szolgáltatás, hiszen ez azt jelenti, hogy az utasokat légkondicionált, 9 fős kisbusszal tudja a vecsési parkolóból a sofőr egyenesen a 2A vagy 2B terminálokig vinni. Ez természetesen egyaránt értendő az odaútra és a hazaútra is.

Ehhez csak annyit kell tenni, hogy utazás előtt figyelmesen és pontosan kitöltjük az Online foglalási felületet, ahol az alábbi adatokat kell megadni, ezáltal teljeskörű kiszolgálásban lesz részünk, amikor megérkezünk:

 • Név:
 • Rendszám:
 • Utasok száma:
 • E-mail:
 • Mobilszám:
 • Hol szeretne parkolni?:
  • Szabadtéri parkoló
  • Fedett beálló
  • Zárt garázs
 • Parkolóba érkezés dátuma:
 • Parkolóba érkezés időpontja: ..óra ..perc
 • Visszaérkezés dátuma:
 • Leszállás tervezett időpontja: ..óra ..perc
 • Visszaérkező járat száma:

Sokan nem tudnak róla, de ahhoz, hogy valaki egyáltalán behajthasson a reptéri parkolóba, díjat kell fizetnie. Ezeket a behajtási vagy kiszállási díjakat átvállalja a vecsési parkoló, így ez nem terheli az ügyfelek pénztárcáját.

Külföldön teljesen bevett szokás a reptér közelében lévő parkolóban hagyni az autót

Most nemcsak a tipikus ügynökös amerikai filmekre gondolunk, ahol elkocsikáznak a karakterek a repülőig, leteszik a kocsit egy közeli parkolóban, átalusszák a repülőutat, majd behuppannak egy frissen bérelt kocsiba.

A valóságban is ezt csinálják külföldön az emberek. Nem véletlen ezért, hogy a legtöbb repülőtér közelében számos kiváló ár-érték aránnyal rendelkező helyi parkoló üzemel, mint a fapados parkoló Vecsésen is, különféle reptéri szolgáltatásokkal kiegészítve.

Nem hiába van sok autókölcsönző a repterek közelében

Hasonlóképpen az is elég gyakori, hogy a reptér közelében legyen akár több autókölcsönző is. A legtöbb utasnak nagy segítség ez, hiszen a többséget nem várja sofőr egy csinos limuzinnal, hanem taxival igyekszik elhagyni a repteret vagy azonnal bérel egy kocsit a környéken.

Sokan azt is ugyanúgy előre lefoglalják, mint a reptéri parkolást vagy a repülőjegyeket, hiszen a nyári szezonban bizony sok cég lesz hirtelen túlterhelt. Ha nem szeretnénk gépjármű nélkül maradni vagy parkolóhely nélkül elindulni, akkor érdemes előre lefoglalni ezeket a szolgáltatásokat.

Kevesebb aggódás, relaxáltabb utazás

Ha előre gondolkodunk, akkor az utazás előtt az alábbiakat mindenképpen érdemes előre elintézni. Megtenni a foglalásokat, érdeklődni az elérhetőségekről, kapacitásról, hogy az indulás napján már csak az utazással foglalkozzunk és ne idegeskedjünk olyan apróságokon, mint a reptéri transzfer vagy a parkolás. Ezeket tervezzük meg előre!

 • Repülőjegyek
 • Szállás
 • Étkezés
 • Orvosi papírok, oltások – ha szükséges (Pl.: Dél-Amerika esőerdői, Afrika szavannái)
 • Reptéri parkolás
 • Reptéri transzfer
 • Úti cél helyszínén autókölcsönzés
 • Programok, érdekességek, amelyeket mindenképpen érdemes megnézni, amíg az adott helyen tartózkodunk

Ha sikerül teljesen felkészüljünk egy hosszabb utazásra azáltal, hogy amit csak lehet, előre megtervezünk és lefoglalunk, akkor nem kell idegeskednünk az utazás során.

Valamint így rengeteg pénzt is meg tudunk spórolni, hiszen nem nagyon lesznek váratlan kiadásaink, hacsak nem látunk valami méregdrága ajándéktárgyat, amit mindenképpen haza szeretnénk hozni a rokonoknak szuvenírnek.

2021-ben már minden lehetőségünk megvan arra, hogy egy utazás zökkenőmentes legyen, emiatt használjuk ki a megannyi kényelmi és biztonsági szolgáltatást, ezáltal felfrissülve és kipihenve tudjunk visszarázódni az utazás után a szorgos hétköznapokba!