Menü Bezárás

Fapados parkolóval többet szánhat a nyaralásra!

A májustól induló időszakban egyre többen tervezgetik a nyaralás heteit. Vannak, akik beérik a hazai úti célok felkeresésével, de legtöbben szeretnének határainkon túlra utazni. A külföldi nyaralás nem csak az elérhető repülőjegy árak miatt népszerű, hanem az idegen kultúrák megismerésének apropóján is. A tapasztalatok azt mutatják, hogy a kikapcsolódás akkor lehet igazán teljes, ha sikerül kiszakadni a megszokott környezetből, és idegen tájakat, embereket, kultúrákat sikerül magunkévá tenni. Sokszor kedvezőbb áron kihozható a mediterrán országok kínálta pihenés, mint az, ha hazánkban szeretnénk egy nívós wellness hotelben megszállni.

 

Mediterrán tengerpartoktól az exkluzív körutazásokig

Mindenképpen megfontolandó tehát, hogy a Földközi-tenger térségét vegyük célba. Görögország gazdag szigetvilággal és elképesztő tájakkal várja a turistákat. Mindehhez jönnek még történelmi és kulturális nevezetességei, melyek világszinten ismertek. Ha a sajátos olasz hangulatot szeretnénk megélni, akkor az olaszországi nyaralóhelyek javasoltak, de természetesen a spanyol Riviérával sem lőhetünk mellé. Ha rangsorolni szeretnénk a mediterrán térséget aszerint, hogy mennyire népszerűek azok a magyar turisták körében, akkor Horvátország garantáltan vezetné a listát. Repülővel ez is gyorsan elérhető, így minimális időt szükséges csak az utazással tölteni.

Természetesen sokan vannak, akik inkább a távoli országokat, szigeteket vennék célba, és az exkluzív körutazások, vagy az egzotikus nyaralás hívei. Ugyan kétségtelen, hogy ilyenkor mélyebben a zsebbe kell nyúlni, de vannak olyan területek, melyeken az utazással kapcsolatban jelentős összegeket sikerülhet spórolni.

 

Nem mindegy, mennyi az annyi!

Ma már gyakran maguk szervezik utazásaikat az emberek. Bár az exkluzív hajós, vagy szárazföldi körutazások esetén időnként jól jöhet a profi segítség, de erre a legtöbben inkább csak akkor tartanak igényt, ha különleges helyszíneket, programokat is szeretnének az utazás részévé tenni. A világhálón keresztül szállást foglalhatunk szinte bárhol, felvehetjük a kapcsolatot a szállásadókkal. Az internet abban is remek segítőtársnak bizonyul, hogy összehasonlíthassuk az árakat, így biztosan a leginkább kedvező árat nyújtó szolgáltatást sikerül választani. Igaz ez a repülőjegyekre is. Körülbelül másfél-két hónappal az indulás előtt érdemes jegyet venni, hiszen ekkor érhetőek el a legkedvezőbb árak.

 

Figyeljen a parkolásra!

A repülőtér megközelítésekor korántsem mindegy, hogy milyen megoldást választunk. Ugyan a tömegközlekedés egyfajta opcióként kínálkozik, de egyáltalán nem a legjobbként. Megbízhatatlansága miatt érdemes inkább másfajta megoldást választani. A taxi helyett a leginkább kényelmes és takarékos módja a repülőtér elérésének a saját autó. Nem mindegy azonban, hogy milyen parkolóra esik a választás. A kínálat minden korábbinál szélesebb, mégis megfontolandó, mely lehetőség mellett döntünk. A Vecsésen megtalálható, sokak által csak FAP-ként ismert fapados parkoló fedett helyekkel is áll az utasok rendelkezésére. Előnyei nem merülnek azonban ki ennyiben.

 

Biztonság és korrekt árak? Nem lehetetlen!

A vecsési fapados parkolónál a korrekt árak oltárán nem kell feláldozni a biztonságot és a kényelmet sem. A non-stop nyitva tartás és őrzés lehetővé teszik, hogy induljon vagy érkezzen bármikor, gond nélkül parkolhasson a megbízható helyszínen. A szolgáltató ingyenes busztranszfert biztosít az utasok számára, így nincs szükség a csomagokkal való cipekedésre. Érkezéskor, egy fárasztó repülőút után szintén azonnal rendelkezésre áll a klímás busztranszfer, ha pedig esetleg a téli hidegben lemerült volna autójának aksija, ebben is segítséget nyújtanak a parkolóház munkatársai.

 

Miért kötne kompromisszumot?

A fapados parkolónak köszönhetően nem kell kompromisszumot kötni a kedvező árak és a megbízhatóság között. Mindegy, hogy motorral szeretne parkolni, autójával érkezik, esetleg kisbuszt hagyna hetekig biztonságban, elérhető áron megteheti ezt. A terminál közvetlen közelében egész vagyonokba kerül a parkolás, amit valljuk be, a legtöbben sokkal praktikusabban is el tudnánk költeni a nyaralás során. A megfelelő parkoló segítségével korrekt áron van lehetőség parkolni, és legyen szó akár a tikkasztó nyári forróságban előforduló jégesőkről, akár a téli jeges éjszakákról, autóját tökéletes biztonságban tudhatja az időjárás viszontagságaitól is. Akár online is foglalhat helyet, vagy tájékozódhat telefonon arról, hogy például van-e szabad fedett parkolóhely a FAP-nál.