Menü Bezárás

Fapados repülőtér parkolás, az igazán komfortos megoldás!

A fapados ebben az esetben egyáltalán nem pejoratív jelző, sőt. Egyetlen dolgot üzen önnek: úgy őriztetheti autóját, míg az ég madaraihoz társulva utazik a világban, hogy nem kell komoly anyagi áldozatokat hoznia. A felhőtlen kikapcsolódás, vagy problémamentes üzleti kimozdulás így ténylegesen idegeskedéstől, frusztráltságtól mentessé avanzsálhat.

Járművének biztonsága teljesen természetes, hogy elsőbbséget élvez. A repülőtér parkolás komfortos, gazdaságos alternatíva, aminek hála nemcsak autóját hagyhatja itthon, hanem a megőrzésével kapcsolatos félelmeit is.

Mit érdemes tudnia az F. A. P.-ről?

A Ferihegyi parkoló, ahogy a legtöbben ismernek minket Vecsésen található, a Liszt Ferenc repülőtér közvetlen szomszédságában. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy néhány perc alatt, mindenféle nehézség nélkül megközelítheti egyrészt a terminálokat, másrészt magát a parkolót.

A háromszáz férőhelyes terület nonstop, azaz 0-tól 24 óráig megfigyelés alatt áll. A folyamatos őrzésen kívül egy kamerarendszer lencséin keresztül is pásztázzuk a terepet. A nyolc kültéri egység éjjellátó funkcióval is büszkélkedhet, ezért a sötétség sem akadályozhatja meg az alapos terepszemlét.

A járművek őrzése, tárolása akár hosszútávon is megvalósulhat. Nemcsak autókat helyezhet el nálunk: motorokat, hajókat, jet-kiket, de akár munkagépeket is befogadunk.

A kényelme tovább fokozható!

A fenti felsoroláshoz még hozzátartozik a maximális komfort, amit transzferszolgáltatásunkkal biztosítunk.

Kilenc személyes, légkondicionált buszaink segítségével villámgyorsan maga mögött hagyhatja a terminálokig vezető utat. Mindennek tetejében ezért (ahogy a reptéri behajtásért sem) egy forint fizetséggel nem tartozik, hiszen ezeket a költségeket mi álljuk.

A célunk, hogy minden tekintetben megpróbáljuk élvezhetővé, könnyűvé, sőt szórakoztatóvá tenni az utazásával együtt járó körülményeket. Ez már csak azért is prioritás, mert az apróságnak tűnő részletek, idővel kiadnak egy egészet, ami jócskán befolyásolhatja hangulatát.

A repülőtér parkolás további pozitívumairól

Járművének fedett beállási lehetőséget is garantálunk, de az indító akkumulátor is a rendelkezésére áll, amikor hazaérkezik az útjáról. A bebikázásnak hála biztos, hogy nem kell kocsijában ülve, a lemerült aksi miatt dühöngenie.

Az online foglalási rendszer arra hivatott, hogy minden tekintetben egyszerűvé tegye az intézkedést. Így akár otthonában, kedvenc fotelében ülve is elrendezheti a repülőtér parkolással kapcsolatos ügyeket.

Ilyen feltételek mellett végérvényesen száműzheti életéből az idegeskedést, az aggodalmat, és a felesleges pénzkidobás réme sem riogathatja többé.