Menü Bezárás

Fedett parkoló Ferihegy: ahol elkezdődik a tökéletes utazás

Világot látni, kikapcsolódni és kipihenni az egész évben gyűjtögetett fárasztó pillanatok tömkelegét. Nincs is ennél szebb gondolat, azonban a nyaralást érdemes lépésről lépésre előkészíteni, egészen onnan, hogy mit viszel magaddal, odáig, hogy melyik a legjobb fedett parkoló Ferihegy közelében.

Hogyan válasszunk tökéletes úti célt?

Az utazás egy varázslatos dolog, ebben a legtöbb ember egyetért, viszont a tökéletes utazásról már igen eltérőek lehetnek a vélemények. Van akinek ez azt jelenti, hogy töménytelen mennyiségben szívhatja magába a régmúlt történéseit és egy ókori romot sem hagyna ki. Számukra Róma tökéletes lehet. Vannak, akik el sem tudják képzelni, hogy elmozduljanak a tengerpartról és csak élvezik a napfürdőzést, majd a tenger hűsítő hullámat. Nekik Spanyolország lesz a tökéletes úti cél. Azonban olyanok is akadnak, akik folyamatosan magasan tartanák az adrenalinszintjüket és sziklaugrásról, búvárkodásról, hegymászásról ábrándoznak. Nem is gondolnád, de Dél-Kelet Ázsia a legmegfelelőbb erre. Akármelyik csoportba is tartozol, a tökéletes utazásod megszervezését itt kell elkezdened, azaz meghatároznod, hogy mi az, ami a leginkább érdekel.

A kutatás nem is unalmas

Ha kitaláltad, hogy milyen jellegű nyaralást szeretnél, akkor következhet egy kis kutatás, amikor is online fedezed fel az összes olyan helyet, amely lehetőséget arra, hogy ezeket megvalósítsd. Ezt a legegyszerűbben blogok olvasgatásával és úti ajánlók nézegetésével tudod megtenni. Ajánlatos egy listába szedni az összes lehetséges helyszínt, majd indulhat a szelektálás. Alapvetően két tényező van, amivel igen hatásosan tudod megtalálni a nyertest.

Időfaktor

A legtöbben sajnos nem tehetjük meg, hogy akármennyi időre kivonjuk magunkat a forgalomból, hiszen ott a munka, a család és megannyi más kötelezettség is. Így tehát érdemes meghatározni, hogy maximum hány napra tudsz elszabadulni. Ha például csak egy heted van, akkor biztosan ne Ausztrália felé vedd az irányt, hiszen bármilyen csodálatos országról is van szó, a legjobb esetben is egy nap, amíg odaérsz. Lefektethetsz egy olyan szabályt, hogy amennyiben egy teljes napot kell eltöltened utazással a választott országig, úgy a legjobb ha 10-12 napra tudsz menni. Ebben az esetben ugyanis marad elég időd felfedezni az országot.

Büdzsé

Igen meghatározó dolog a pénz is, hiszen vannak olcsóbb és drágább országok is. A legjobb, ha leülsz és tervezel egy költségvetést, amiben szerepel, hogy mennyi pénzed van utazási célra most és mennyit tudsz az utazás időpontjáig összespórolni. Legyél magaddal nagyon szigorú, hogy elkerüld azt a lehetőséget, hogy egy idegen országban pénz nélkül maradsz. Amennyiben ezúttal nem tudsz olyan sokat áldozni, akkor esetleg nézd meg a Balkán-félsziget országait. Csodás természeti kincseket rejtenek magukban és nem is fogsz majd annyi turistával találkozni, mint mondjuk Franciaországban.

Ne feledkezz el a részletekről sem: fedett parkoló Ferihegy

Az ördög a részletekben bújik meg – szokták mondani. Ez sokszor így is van, így fontos, hogy ügyelj az olyan részletekre is, amelyek nem tűnnek olyan fontosnak. Ide tartozik például, hogy ha Ázsiába mész akkor próbálj meg jó sok naptejet vinni itthonról, hiszen az ott rettenetesen drága, azonban több mint szükséges, illetve hogy hogyan jutsz ki a reptérre. Ha rendelkezel autóval, akkor a legjobb, ha így mész ki, hiszen így megkíméled magad a drága taxi áraktól, a zsúfolt BKV-tól, de attól is, hogy szívességet kelljen kérned. Jó lenne egy fedett parkoló Ferihegy közelében, de a kemény munkával megszerzett pénzedet nem erre szeretnéd elkölteni? Mind így vagyunk vele! Szerencsére akadnak azért olyan megoldások, ahol a kecske is jól lakik és a káposzta is megmarad. A FAP egy olyan fedett parkoló Ferihegy közvetlen közelében, amely nem csak, hogy igen baráti árakon elérhető, de még extra szolgáltatásai is vannak. Ezek közé tartozik az ingyenes transzfer a reptérre és vissza az autódhoz, de még a csomagodat is lemérheted, ha éppen arra van szükséged.

A fedett parkoló Ferihegy 0-24 órán keresztül megfigyelt és őrzött hely, ahol teljesen biztonságban van a kocsid, amíg te feltöltődsz és életed legnagyobb kalandját éled át. Érdemes elmenteni a linket, mivel egész biztosan ez az egyik legjobb fedett parkoló Ferihegy közelében.