Menü Bezárás

Ferihegy 2 parkolás gyorsan, praktikusan

Parkoljon kényelmesen a Ferihegy 2 közelébenSzeretné Ön is biztonságos helyen tárolni autóját, mialatt repülővel utazik? Hazánk legjelentősebb repterén, a Liszt Ferenc repülőtéren, sokáig nehézkes volt a parkolás. A F.A.P-ot pontosan azért hoztuk létre, hogy ezen változtassunk. Minőségi parkolót biztosítunk ügyfeleinknek a repülőtér mellett a Vecsési 400-as úton, ahol fedett és nyitott parkolókkal is várjuk az érdeklődőket.

A Ferihegy 2 parkolás velünk a legegyszerűbb és előzetes foglalással garantált, hogy Önnek is lesz egy helye a komplexumban! Utazzon nyugodtan, miközben autója teljes biztonságban van nálunk az őrzött, bekamerázott reptéri parkolóban 24 órás felügyelettel!

Tökéletes megoldást kínálunk a kényelmes, biztonságos, gondtalan utazáshoz, ráadásul hosszabb időtartamokra is eltárolhatja nálunk járművét, hiszen lehetőséget biztosítunk szerződéskötésre is, amely által rendkívül olcsón helyezheti el autóját nálunk akár hónapokra is! A F.A.P. Vecsésen található és komplexumunkból pár perc alatt egyszerűen elérhetőek a repülőtér termináljai. Ha Ön is megbízható Ferihegy 2 parkolási lehetőséget keres, akkor miért hagyná az utcán autóját?

Guruljon be hozzánk, tegye le pár perc alatt a kocsit, és már indulhat is ingyenes traszferszolgáltatásaink segítségével a kívánt reptéri terminál felé. Légkondicionált kisbuszainkkal a Ferihegy parkolótól díjmentes szállítást biztosítunk minden ügyfelünknek, így Ön sem fogja lekésni a gépét. Válassza Ön is a F.A.P-ot, ha Ferihegy 2 parkolásra van szüksége! Garantált elhelyezés, őrzött parkoló és korrekt árak!