Menü Bezárás

Ferihegy autó parkoló kiváló árakkal és szolgáltatásokkal

Ferihegyi autó parkoló

Elege van Önnek is abból, hogy sosincs hol parkolnia a Liszt Ferenc repülőtéren? Ha hosszabb útra indul, akkor autójának megfelelő tárolásáról mindenképp gondoskodnia kell, hiszen ellenkező esetben folyton amiatt fog aggódni, hogy meglesz e kocsija, mire hazaér az utazásból.

Válassza Ön is a Ferihegy Airport Parking-ot és nem lesznek többé ilyen gondjai. A F.A.P Ferihegy autó parkoló által Ön is minőségi, biztonságos, őrzött és praktikus parkolóban helyezheti el autóját a Liszt Ferenc repülőtértől pár percre a Vecsési 400-as út mellett. Nincs más dolga, mint elgurulni hozzánk és rövid regisztráció után már el is helyezheti autóját nyitott vagy fedett parkolónkban. Nálunk az árak fapadosak, a szolgáltatások viszont elsőosztályúak!

A Ferihegy autó parkoló a tökéletes választás, ha a Liszt Ferenc repülőtérről szeretne utazni valahova és autóját biztonságban szeretné tudni az út idejére. Reptéri parkolónk Önt is szeretettel várja a repülőtértől pár percre, ahol vigyázunk autójára akár hetekig, hónapokig is kiváló árakért cserébe. Célunk a személygépkocsik reptéri parkolásának biztosítása olyan magas színvonalú kiszolgálással, amelyet minden utazó megérdemel. Tökéletes megoldást kínálunk a kényelmes, gondtalan utazáshoz, hiszen autója 0-24 órában őrzött parkolóban pihen. Miért érdemes minket választania?

Azért, mert minőségi szolgáltatásokkal és kiváló árakkal várjuk Önt is parkolónkba bármikor! Cégünk ráadásul ingyenes transzferbusz szolgáltatást is biztosít, mellyel gyorsan eljuthat a kívánt terminálhoz autójának elhelyezése után. Ismerje meg a F.A.P-ot Ön is!