Menü Bezárás

Ferihegy parkolás biztonságos, őrzött parkolóban

Rengetegen utaznak manapság repülővel a Liszt Ferenc repülőtérről. Sokan autóval érkeznek, melynek a tárolásáról valahogy gondoskodni kell az utazás időtartamára. Ha Ön is biztonságos és praktikus parkolási lehetőséget keres, akkor válassza a Ferihegy Airport Parking-ot!

A Ferihegy parkolás a F.A.P-al a legegyszerűbb. Könnyen megközelíthető, őrzött parkolót biztosítunk a repülőtér utasainak számára, valamint lehet választani fedett és nyitott parkoló közül is. Ha már lefoglalta a jegyet és minden kész az utazáshoz, akkor csak annyi a dolga, hogy elgurul hozzánk, kiválaszt egy helyet autójának és már szállhat is fel ingyenes transzferbuszaink egyikére, mely elviszi Önt a kívánt terminálhoz. 0-24 órás, non-stop nyitva tartást és őrzést biztosítunk a komplexum területén, tehát autója garantáltan jó kezekben van, hiszen 8 kamerás éjjellátó kültéri kamera rendszer és egyéb biztonsági infrastruktúra gondoskodik a járművek megfelelő őrzéséről.

Annak érdekében, hogy gyorsan eljusson a terminálokhoz az autó elhelyezése után ingyenes transzfert biztosítunk komfortos, 9 személyes, légkondicionált transzfer busszal Önnek is. Ráadásul költségeinkbe sok egyéb költség is bele van már foglalva, hiszen például a reptéri behajtási díjat is minden esetben mi fizetjük. Ha Ön is biztosra akar menni a Ferihegy parkolással, akkor előszeretettel ajánljuk online foglalási rendszerünket, amelyben pár kattintással el is intézhet egy helyet magának a parkolóban.

Praktikus parkolás, nagyfokú biztonság és kiváló árak. Válassza Ön is a F.A.P-ot!