Menü Bezárás

Ferihegy parkolás egyszerűen, praktikusan a F.A.P-al!

Elege van abból, hogy sosem tud hol parkolni a Liszt Ferenc repülőtér közelében?

Nem tudja hol tárolni autóját az utazás időtartamára?

A Ferihegy Airport Parking bármikor az Ön rendelkezésére áll, ha ilyen jellegű problémái lennének! A F.A.P garantált Ferihegy parkolást biztosít mindenkinek, aki a Liszt Ferenc repülőtérről szeretne repülővel utazni más országba és az utazás időtartamára biztonságos, őrzött parkolási lehetőséget keres.

Vecsési úti komplexumunk pár percre található a repülőtér termináljaitól és remek parkolási lehetőségeket biztosít autók, teherautók, motorok, kamionok és egyéb járművek számára. A Ferihegy parkolás sokáig gondot okozott az autósoknak, mi azonban ennek véget vetünk! A gyakran csak Ferihegy parkoló néven emlegetett F.A.P. Vecsésen, közvetlenül a Liszt Ferenc reptér mellett található, így innen pár perc alatt egyszerűen elérhetők a repülőtér termináljai.

Fapados árakkal várjuk minden ügyfelünket és igény esetén hosszú távú szerződéskötést is biztosítunk, ha huzamosabb ideig kéne az autót tárolni, természetesen korrekt árak mellett! A F.A.P számára fontos az ügyfelek elégedettsége, így ingyenes transzferszolgáltatást is biztosítunk a Ferihegy parkolás keretében, mely légkondicionált kisbuszainkkal a Ferihegy parkolótól vehető igénybe a Ferihegy 2A és 2B terminálokig oda-vissza. Helyezze el nálunk autóját pár perc alatt rövid adminisztrációt követve és már indulhat is a terminálok felé kényelmes buszaink által!

Ha Ön is praktikusan és olcsón szeretne parkolni a Liszt Ferenc Repülőtéren, akkor válassza a F.A.P-ot még ma!