Menü Bezárás

Ferihegy parkolás terén is kifogástalan szolgáltatást nyújt

Mindannyian más és más elvárásokkal rendelkezünk utazás kapcsán. Vannak, akik az egzotikus nyaralás hívei, mások a kulturális programokban gazdag helyszíneket részesítik előnyben. Ahogyan pénztárcánk sem egyforma, úgy a szálláshelyekkel kapcsolatos igényeink és persze érdeklődési körünk is más és más lehet. Vannak azonban olyan területek, amelyek kapcsán a legtöbben azonos kényelmet és megbízhatóságot szeretnénk kapni, ezek egyike pedig nem más, mint a reptér környéki parkolás. Ferihegy parkolás terén remek lehetőségeket kínál mindazoknak, akik autójukat a lehető legnagyobb biztonságban tudnák a külföldi tartózkodás idejére.

Parkoló zónák a reptér közelében

Ahhoz kétség sem férhet, hogy közvetlenül a terminál bejáratánál a legdrágább a parkolás. Nem véletlen használják ezt a területet a legtöbben mindössze a ki-és beszállás idejére. Ugyan az első néhány perc ingyenes, de ha tovább állunk az autóval a terminálnál, akkor súlyos összegekkel nőhet a fizetendő összeg. Találhatunk parkolókat néhány percre a terminál bejáratától, de ha igazán spórolni szeretnénk, akkor akár 5-10 perces séta is szükséges lehet. Nem fér bele Önnek az, hogy a csomagokkal és az izgatott gyerkőcökkel akár ennyit is sétáljon? Nem is kell kompromisszumot kötni, hiszen busztranszfert is kínálnak egyes szolgáltatók Ferihegy parkolás kapcsán.

Fedett parkolás megfizethető áron

Gondolta volna, hogy akár fedett parkolóban is hagyhatja gépjárművét? Pedig így van, s ez kifejezetten nagy előnynek számít napjainkban, amikor az időjárás már kevésbé kiszámítható. A hirtelen jött jégeső, vihar akár károkat is okozhatnak a szabadban álló járművekben. Mivel senki sem szeretne arra hazaérni a régóta vágyott utazást követően, hogy az autóban kár keletkezett, ezért érdemes körültekintően megválasztani a parkolóhelyet. A fedett parkolás előnyeinek köszönhetően kamerás megfigyelőrendszerrel és huszonnégy órás ügyelettel ellátott parkolóban hagyhatjuk a négykerekűt.

Ferihegy parkolás terén éppen úgy megbízható szolgáltatásokat nyújt, mint az utazással kapcsolatban. A korrekt jegyárak és a kedves kiszolgálás azt a célt szolgálják, hogy a szabadidős, vagy éppen munkahelyi utazás minden pillanata élvezetes legyen. Ugyan sokan választják a külföldi úti célokat üzleti ügyintézés vagy tanulás kapcsán, de az utasok jelentős része még mindig a pihenés érdekében hagyja el hazánkat. Nyaranta a mediterrán tengerpartok töretlen népszerűségnek örvendenek, s amint a hőmérő higanyszála lentebb kúszott, az európai városnézések is kedvelt és megfizethető programnak számítanak. Az egzotikus nyaralások és körutazások sem tartoznak ma már az elérhetetlen árkategóriába, így ha tehetjük, megéri az ezek jelentette élményekre takarékoskodni. A megfelelő járat és szállás kiválasztásával szintén sokat lehet spórolni, de az időpont tekintetében s érdemes előre gondolkodni. A világ ezernyi szépsége csak Önre vár! Ferihegy parkolás terén pedig a sokak által vágyott megbízhatóságot nyújtja fedett parkolóiban is.