Menü Bezárás

Ferihegy reptéri parkolás úgy, ahogy eddig még soha!

Parkolás a ferihegyi reptérenA Liszt Ferenc repülőtéren bizony szinte lehetetlen manapság biztos parkolóhelyet találni, pedig sokaknak van igénye arra, hogy autójukat biztonságos helyen hagyják arra az időtartamra, amíg repülővel utaznak más országba. A F.A.P, avagy Ferihegy Airport Parking azért jött létre, hogy Ön is a repülőtérhez közel parkolhasson egy jól felszerelt, őrzött parkolóban kiváló árak mellett.

A Ferihegy reptér parkolás velünk a legegyszerűbb és mindössze pár percre a reptértől elhelyezheti autóját nyitott és fedett parkolóban egyaránt! A gyakran csak Ferihegy parkoló néven emlegetett F.A.P. Vecsésen található, és a Vecsési 400-as útról közvetlenül meg is közelíthető.

Azért érdemes minket választania, mert rendkívül közel vagyunk a reptérhez, pár perc alatt egyszerűen elérhetőek a repülőtér termináljai a parkolókomplexumból. A Ferihegy repülőtér parkolás a F.A.P-al nem csak kényelmes, hanem olcsó is, hiszen kiváló árak mellett tárolhatja nálunk autóját akár hosszabb időtartamokra is. Ha hosszú időre utazik el, akkor lehetősége van egyedi szerződéskötésre, amivel minimális költségek mellett tudhatja biztonságban autóját hosszabb időre is minőségi parkolókomplexumunkban. Rakja le nálunk autóját, majd vegye igénybe ingyenes transzferbuszainkat a Liszt Ferenc repülőtér bármely terminálja felé!

A jól felszerelt, légkondicionált buszokban pár perc alatt eljuthat járatához, így garantált, hogy nem fogja azt lekésni. Válassza Ön is a F.A.P-ot és parkoljon rendkívül olcsón egy jól őrzött, jól felszerelt parkolóban a Liszt Ferenc repülőtér közelében!