Menü Bezárás

Ferihegyi repülőtér parkolás olcsón, praktikusan!

Hosszabb útra készül indulni a Liszt Ferenc repülőtérről, azonban nem tudja, hogy autójának elhelyezését miképpen oldhatná meg? A Ferihegyi repülőtér parkolás sok utas számára volt dilemma az évek alatt. Cégünk kifejezetten azért jött létre azonban, hogy biztonságos, olcsó és praktikus parkolási lehetőségeket biztosítsunk a Liszt Ferenc Repülőtér utasai számára.

A Vecsési úton található komplexumunk több száz parkolóhellyel rendelkezik és fedett parkolási lehetőség is van, amely megóvja járművét az időjárás viszontagságaitól. Ha hosszabb időre utazik, akkor cégünkkel lehetősége van szerződést is kötni a hosszú időre való kedvező árú tárolás érdekében.

A Ferihegyi parkolás többé nem jelent gondot a F.A.P-nak köszönhetően! Utazzon Ön is nyugodtan, miközben autója teljes biztonságban van nálunk az őrzött, bekamerázott, fedett parkolókomplexumban! Nem kell többé az utcán hagynia autóját, folyton amiatt aggódva, hogy meglesz-e mire visszaér. Tökéletes megoldást kínálunk a parkolásra a kényelmes, biztonságos, gondtalan utazás érdekében! Cégünk szolgáltatásai azért kifizetődők, mert általunk rengeteget spórolhat Ön is.

Ingyenes transzferszolgáltatást biztosítunk légkondicionált buszokkal, miután elhelyezte autóját és bármely terminálhoz elszállítjuk Önt és már fel is szállhat a repülőre. Áraink teljes mértékben fapadosak, így nem kell csillagászati összegeket fizetnie autója tárolásáért és őrzéséért. A F.A.P-nak köszönhetően akár hosszabb utakra is kedvezően helyezheti el járművét egy minőségi, fedett és őrzött parkolóban. Ismerje meg szolgáltatásainkat még ma!