Menü Bezárás

Gondtalan parkolás a repülőtéren, de hogyan?

Parkolás a repülőtéren?

Az egyszerűen frenetikusan hangzik, hogy a parkolás a repülőtéren könnyen, problémáktól és fennakadásoktól mentesen kivitelezhető. Már csak az a kérdés, hogy egyrészt ez álom-e vagy valóság, másrészt ha nem kitaláció, akkor miként érhető el?

Akár egyetlen szóval is megválaszolhatóak a fenti kérdőjelek: F. A. P. A Ferihegy Airport Parking megoldja a parkolással kapcsolatos nehézségeket, konkrétan elsöpörve őket, hogy helyükre felülmúlhatatlan feltételeket tegyen.

Önnek mi az elsődleges, ami prioritást élvez a reptéri parkolás tekintetében? A kedvező ár, a gyors megközelíthetőség vagy a maximális biztonság? Esetleg egyszerre mindhárom? Ha szíve szerint az utóbbira szavazna, akkor az F. A. P. az ön komplexuma.

 

Célkeresztben a megközelíthetőség

A Vecsésen elterülő parkoló a Liszt Ferenc repülőtér közvetlen szomszédságában várja a pihenni vágyó járműveket. Ez azért óriási pozitívum, mivel a terminálokig vezető út sem a tűrőképességét, sem a türelmét nem teszi kockára: rövidsége miatt. De, ha már a légkondicionált buszokkal támogatott transzfer került a fókuszba, akkor mindenképpen kihangsúlyozzuk, hogy ez a magas szintű, komfortos szolgáltatás teljesen ingyenes. És ha ez nem lenne elegendő, akkor a reptéri behajtásért sem kell fizetnie.

Ilyen körülmények között már két fronton is gazdaságosan járhat el. A gyors megközelíthetőségnek hála elfelejtheti az időpazarlást, aminél egyébként nem létezik bosszantóbb tevékenység. A hihetetlenül kedvező anyagi feltételeknek köszönhetően pedig vastagon tarthatja pénztárcáját.

 

Parkolás a repülőtéren, maximális védelemben!

Az F. A. P. akár háromszáz férőhelyet is képes biztosítani a “jelentkezők” számára. A nonstop, vagyis folyamatos, 0-tól 24 óráig terjedő védelem több, mint széleskörű, de a nyolc egységből álló kamerarendszer, mely éjszaka is kiválóan lát, egyetlen hibát sem enged becsúszni a képletbe.

Ha úgy gondolja, akkor a szabad ég alatti variációkon kívül fedett beállóhelyek és garázstermek közül is válogathat. A díjszabás tekintetében a döntésének megfelelően lehetnek eltérések.

 

A kényelem mindenek felett áll!

Az online foglalási rendszer lehetővé teszi, hogy sorban állás és várakozás nélkül problémamentesen meg tudja szervezni, tervezni a parkolásával kapcsolatos részleteket.

Ha extra hosszú időre kíván felszállni, akkor egyénre szabott feltételeket biztosítunk, ezzel is borítékolva az elégedettségét.

Nemcsak kocsija, hanem motorja, utánfutója, vagy vízre szánt járműve is biztonságos otthonra lelhet addig, míg újra hazai földre nem száll a repülőgépe. Ilyen körülmények között végérvényesen maga mögött hagyhatja az idegeskedést és frusztrációt, s átengedheti testét-lelkét a nyugtató, élményekkel teli, varázslatos kimozdulásnak.