Menü Bezárás

Gondtalan repülőtéri parkolás

Amikor utazni készül, bizony kénytelen elgondolkodni azon, hova tudja leparkolni autóját, ahol biztonságban tudhatja, és ami ráadásul megfelelő közelségben helyezkedik el a repülőtérhez. A Ferihegy parkoló a gondtalan repülőtéri parkolás megtestesítője. Melyek azok az elvárások, melyek prioritást élveznek az ön számára? A biztonság garantáltan ott szerepel a top listában, érthető módon.

A cél az az, hogy utazása közben fél gondolat erejéig se kelljen azon morfondíroznia, hogy vajon mi lehet járműjével. A fedett helyeket is biztosító F. A. P. nyolc kamerával, kültéri, éjjellátó rendszerrel, non stop őrizettel szolgálja a repülőtéri parkolóban lerakott kocsik védelmét. A bizalom alapvető kitétel az ön részéről, de a fenti ismérvek tudatában látható, hogy megbízhatóságban nem szenved hiányt a Ferihegy parkoló kínálta repülőtéri parkolás.

A sorban a második, ami feltételeit illeti a transzfer. Miként, hogyan tudja megoldani, és mennyire fogja pénztárcája megszenvedni a tranzakciót? Az F. A. P. díjmentesen szállítja el önt, légkondicionált kisbuszában a reptéri terminálokig, és vissza. Azaz, kényelmesen, komfortosan, és ingyenesen élvezheti a maximális kiszolgálást. A harmadik, hogyha dobogós helyezettekben gondolkodunk, akkor talán a távolság. Hiszen nagyszerű, hogy ilyen Pazar fogadtatásra számíthat a Ferihegy parkolótól, de hogyan tudja megközelíteni? Nem kell nagy távolságok leküzdésétől tartania, hiszen a Vecsésen fekvő F. A. P. a Liszt Ferenc repülőtér szomszédságában várja az utasokat. Ráadásul a reptéri behajtási díj sem az ön számláját növeli, hiszen az F. A. P. minden esetben vállalja annak rendezését.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.