Menü Bezárás

Gyors és praktikus repülőtéri parkolás a F.A.P-al!

Bizonyára sokan ismerik már azt a helyzetet, amikor repülővel szeretnének utazni, viszont nem tudják hol elhelyezni autójukat. Cégünket azért hoztuk létre, hogy Önnek se kelljen ilyen problémába ütköznie a jövőben és a repülőtéri parkolás gyors, egyszerű legyen.

A Ferihegy Airport Parking könnyen elérhető és olcsó parkolási lehetőségeket kínál autósok számára, akik repülővel utaznának más országba, viszont nem tudják hol elhelyezni járművüket. Célunk a személygépkocsik és rengeteg egyéb típusú jármű reptéri parkolásának biztosítása magas színvonalú kiszolgálással és gyors adminisztrációval, valamint megfizethető árakkal. Fapados költségekkel és közel sem fapados szolgáltatásokkal várjuk az autósokat a hét bármely napján parkoló komplexumunkba.

Online foglalási rendszerünknek köszönhetően tulajdonképpen pár perc alatt biztosíthat magának egy helyet és miután megérkezett Vecsési úti parkolónkba, az adminisztráció csupán pár percet vesz igénybe. 0-24 órás nyitva tartást és őrzést biztosítunk minden ügyfelünk számára és az egész országban az egyik legbiztonságosabb parkolókomplexummal rendelkezünk. 8 kamerás éjjellátó kültéri kamera rendszerünk gondoskodik arról, hogy az Ön autója is biztonságban legyen a nap 24 órájában.

A repülőtéri parkolás a F.A.P-al a legpraktikusabbés ezt számos ügyfelünk is tanúsítja! Fedett beállási lehetőségeket is biztosítunk, amely megóvja autóját az időjárás viszontagságaitól abban az esetben, ha hosszabb időre szeretné tárolni járművét nálunk. Korrekt árak, professzionális bánásmód, gyors és praktikus parkolás. Válassza Ön is a F.A.P-ot!