Menü Bezárás

Ha Ferihegy parkolás Vecsés, akkor F. A. P.!

Parkolás Vecsésen, a Ferihegyi repülőtér közelébenA Ferihegy parkolás Vecsés környékén olyan igény, mely már évek óta rendületlenül, masszívan fennáll. Ez persze nem véletlen. Ha rövidebb vagy hosszabb útra indul, csak akkor érezheti felhőtlenül jól magát, ha tudja: járműve biztonságban várja haza.

Az eljutás a reptérre nem egyszer ütközik akadályokba. Milliónyi kérdést vet fel a “hogyan” kivitelezése. Milyen közlekedési formát preferáljon? Ha az autó mellett dönt, akkor hogyan oldja meg az elhelyezéssel kapcsolatos problémákat? Hogyan hagyja maga mögött a terminálokig vezető utat?

A fent felsorolt dilemmák éppen hogy lefedik a teljes kép egy aprócska szegletét. A Ferihegy Airport Parking vagyis F. A. P. arra hivatott, hogy levegye válláról az utazás terheit, és megkönnyítse a vele járó feladatok elvégzését.

 

Milyen körülményekkel számolhat, ha a fapados parkolást választja?

A fapados, mint jelző becsapós lehet, mert egyfajta minőségbeli retorzió ígéretét hordozhatja  magában. Ám ebben az esetben szó sincsen erről. A fapados a jelenlegi helyzetben  az anyagiakra vonatkozik. Vagyis olyan kedvező feltételek mellett helyezheti biztonságba járművét, ami egyedülálló és példáját ritkítja.

Természetesen jogosan merülhet fel önben a kérdés, hogy pontosan milyen szolgáltatásokat is kínálunk?

Nos, a parkoló több száz jármű biztonságos őrzésére specializálódott. Nemcsak autók lelhetnek itt védő tekintetekre: a motorok, hajók, és egyéb közlekedési eszközök elhelyezése is megoldható. Több variáció közül is válogathat, ha a parkolás mikéntje kerül érdeklődése célkeresztjébe.

A fedett alternatíva, ahogy az a nevéből is kiderül teljes egészében megóvja tulajdonát az időjárási viszontagságoktól: eső, szél, hó nem jelenthet problémát. A szabadon álló helyekben rejlő pozitívumokat is tökéletesen kiaknázhatja.

Az ár tekintetében nyilván tapasztalhat némi eltérést a fent említett két lehetőség kapcsán. Ám, amiben biztos lehet, hogy egyrészt a reptérre való behajtás díját mi álljuk, másrészt ingyenesen juttatjuk el a terminálokig kisbuszaink segítségével.

 

Hol találhat meg minket?

A Ferihegy parkolás Vecsésen helyezkedik el, ahogy részben a Liszt Ferenc repülőtér is. A komplexum mind a repülőtéri gyorsforgalmi útról, mind az M0-ás felől könnyedén, egyszerűen megközelíthető.

 

Amit kínálunk….

Díjmentes transzferszolgáltatás, nonstop őrzött parkoló variálható beállási lehetőségekkel, átlátható megközelíthetőség, pénztárcabarát árak. Ilyen pazar körülmények között nem lehet kérdéses, hogy utazása gondtalanul, kényelmesen telhet, annak biztos tudatában, hogy járműve figyelő tekintetek kereszttüzében várja, hogy gépe újra földet érjen hazájában.