Menü Bezárás

Ha gondtalan parkolás Ferihegy, akkor F. A. P.!

Parkolás Ferihegyen

A parkolás Ferihegyen nem feltétlenül egyszerű, könnyű és áldozatmentes. Utóbbi az anyagiakat épp úgy magában foglalhatja, mint a rengeteg, feleslegesen elfecsérelt időt. Ám, ha megfelelő szolgáltatás mellett teszi le a voksát, akkor nem érhetik negatív meglepetések. Ne gondolja, hogy csak kényszer szülte elhatározások és kényelmetlen kompromisszumok hozhatnak tűrhető végeredményt. A tudatos választás talán a lehető legjobb stratégia. Vagyis ideje megismernie, hogy a Ferihegy Airport Parking pontosan mit kínál önnek.

 

Az F. A. P. fapados a szó nem pejoratív értelmében

A fapados, mint jelző nem feltétlenül pozitív. Legalábbis a köznyelv gyakran alkalmazza kifejezetten degradáló, destruktív jelzőként. Ebben a helyzetben, azonban egészen más jelentést kap az egyszerű kifejezés. A fapados a Ferihegy Airport Parking kontextusában egyet jelent az elérhető feltételekkel. Vagyis mi nem luxus körülményeket kínálunk a velük járó csillagászati összegekkel, hanem korrekt, biztonságos közeget, ahol a pénztárcája tartalmát is megőrizheti.

Az utazás hihetetlenül üdítő tevékenység. Mindegy, hogy üzleti célból, vagy családi indíttatásból száll gépre, biztos hogy felejthetetlen élmények birtokosává avanzsál. Ha és amennyiben nem az idegeskedés, a folyamatos stresszel teli gondolkodás veszi át az uralkodást – megélt percei felett. Márpedig, ha azon töri a fejét egész úton, hogy vajon járművét jó helyen hagyta-e, akkor ezzel gátat szabhat a vadonatúj építő, és megismételhetetlen hatásoknak.

Az természetes, hogy aggódik járműve sorsáért. Az F. A. P. éppen ezért önt helyezi a figyelem célkeresztjébe. Mi az, ami elsőbbséget élvez a választásánál? A biztonság, a kényelem vagy a kedvező ár? Nálunk mindhárom csak önre vár!

 

Az F. A. P. parkolás Ferihegyen éjjel-nappal jó ötlet!

A közel háromszáz autó befogadására alkalmas komplexum nonstop védelem alatt áll. A 0-tól 24 óráig figyelő kamerarendszer nyolc egységből áll. Az egyes elemek specialitása, hogy éjjellátó funkcióval büszkélkednek. Vagyis az éjszakai sötétségben is minden mozdulat a lencsék kereszttüzébe kerülhet.

A fedetlen variáció mellett fedett beállásra és teremgarázs igénybevételére is nyílhat lehetősége.

A bónusz szolgáltatások közé tartozik egyrészt az ingyenes transzfer a terminálokig és vissza, másrészt a díjmentes reptéri behajtás. Előbbinek a komfortját légkondicionált mikrobuszok biztosítják, melyek szó szerint maximálisan kényelmes utazási feltételeket teremtenek.

A Vecsésen fekvő komplexum nem messze a Liszt Ferenc repülőtértől könnyedén megközelíthető Budapest és az autópályák irányából egyaránt. Ilyen körülmények között a jövőben a parkolás nem jelenthet kihívást.