Menü Bezárás

Ha reptéri parkoló, akkor irány Vecsés!

Reptéri parkoló Vecsésen

A Vecsésen található reptéri parkoló Ferihegytől nem messze tárt kapukkal, fedett beállóhelyekkel és pazar szolgáltatásokkal várja. Ilyen körülmények között egy pillanatig sem kell járműje épsége miatt aggódnia.

Az utazás és a rá való készülődés igazi ajándék, még akkor is, ha üzleti kiruccanásról van szó. A frusztráltság, azonban kifejezetten kellemetlenné teheti az előkészületek, amúgy boldogító folyamatát. Ám, ha ön megállás nélkül azon gondolkodik, hogy hova és hogyan tegye le járműjét, ahol száz százalékos biztonság várja, akkor nagyon megnehezítheti a dolgát. Ráadásul, ha úgy száll fel a repülőre, hogy nem biztos döntésének helyességében, akkor akár a pozitív élményekkel teli út is teljesen aláásható.

 

Az F. A. P. az igazi megmentő!

Az abszolút természetes törekvés, hogy járművének kiváló feltételeket kíván garantálni. A Ferihegy Airport Parking hűséges társává válhat a célja megvalósításában. Hogy miért? A válasz roppant egyszerű.

A vecsési reptéri parkoló nonstop védelem alatt álló pihenőhelyet biztosít autójának, de igény esetén hajóját, vagy motorját is parkolópályára teheti nálunk. A folyamatos őrzés 0-24 óráig tart, ráadásul a fejlett kamerarendszer ténylegesen mindent lát. Még a sötétben is. Kocsija biztonságáért tehát nem érdemes aggódnia.

Ha fedett beállóhelyre, vagy garázsra vágyik, akkor ezen lehetőségek közül is válogathat. Emellett, ha hosszabb útra készül, vagy egyéb, extra feltételek segíthetnék a dolgát, akkor egyéni szerződéskötési lehetőségünknek hála minden álma valóra válhat.

 

A fapados nálunk új értelmezést nyer!

Ha azt hallja, hogy fapados, mi jut először eszébe? Az F. A. P. újraírja az egykori definíciókat. A fapados ebben az esetben megfizethető, olcsó, pénztárcabarát költséget jelent. Bizony ez nem egy utolsó szempont, a maximális biztonság mellett.

Azon túl, hogy a szolgáltatásokat alacsony költségvetés jellemzi, még további kedvezményekkel számolhat. A transzfer például teljes egészében ingyenes, vagyis ön úgy juthat el a terminálokig, hogy kiélvezheti a légkondicionált busz kényelmét, s zsebében tarthatja pénztárcáját. A reptérre való belépésért sem önnek kell fizetnie, ezzel újabb kiadásoktól szabadulhat meg.

 

A Vecsési reptéri parkoló könnyedén megközelíthető!

A parkolót mind Budapest, mind az M0-ás felől egyszerűen és nem utolsó sorban gördülékenyen megközelítheti. Az F. A. P. komplexuma messziről látható és beazonosítható. Roppant közel fekszik a Liszt Ferenc repülőtérhez, ami nagymértékben lerövidíti a transzfer időt és persze a várakozás idejét.

Ilyen pazar, megfizethető, elérhető és megközelíthető feltételek mellett végérvényesen elfelejtheti az utazással járó frusztráltságot és átengedheti magát a megnyugtató, relaxáló, kikapcsolódásnak, vagy üzleti útnak, annak a ténynek a biztos tudatában, hogy járműve maximális biztonságban várja hazatértét.