Menü Bezárás

Hogy oldja meg a parkolást a Liszt Ferenc repülőtéren?

Parkolás a Liszt Ferenc repülőtéren?

A parkolás a Liszt Ferenc repülőtér közvetlen közelében nehéz feladatnak tűnik, sőt idilli álomképnek. Az ideális megközelíthetőség, a megfizethető anyagi feltételek és a biztonság orientált részletek olyan kombinációt alkotnak, melyet joggal tekinthet tökéletesnek, de ezzel együtt elérhetetlennek. Az F. A. P. vagyis a Ferihegy Airport Parking ezt az álmot valósítja meg, s ezt a pazar jellemzőkből álló keveréket nyújtja át önnek.

 

A részletekben bújik meg a lényeg!

A Ferihegy Airport Parking Vecsésen terül el, akárcsak a Liszt Ferenc repülőtér egy része. Ez a közelség roppant pozitív jellemvonás, ugyanis a terminálokig vezető út hossza senkinek sem teszi kockára a tűrőképességét és a türelmét.

A komplexum akár háromszáz autó befogadására is képes. Választhat a szabad ég alatt álló helyek, fedett parkolók és garázstermek közül. Nyilván a három kategória különböző díjszabással rendelkezik, ám ezekkel könnyedén tervezhet. Minél hosszabb időre bízza ránk járművét, annál kedvezőbb feltételekkel számolhat. Ha pedig extra hosszú kimozdulást szervez, akkor egyénileg önre szabott kritériumokkal és szerződéssel segítjük a legjobb ajánlat felfedezésében.

A biztonság az első és legfontosabb kitétel, ami nem lehet kompromisszum kérdése. Csak akkor hagyhatja el a legnagyobb nyugalomban országunk repterét, ha nem kell egy pillanatig sem aggódnia. Hogy ezt hogyan érheti el? Természetesen egyetlen jó döntéssel.

 

A parkolás a Liszt Ferenc repülőtér vonzáskörzetében valódi ajándék!

Mindegy, hogy a főváros vagy az autópályák irányából közelíti meg a parkolót, nehézségekkel, akadályokkal és fékező tényezőkkel nem kell számolnia. A gördülékeny begurulás után könnyedén elhelyezheti autóját, motorját, utánfutóját, hajóját.

A folyamatos vagyis 0-tól 24 óráig terjedő őrzés azt jelenti, hogy egyetlen pillanatra sem veszítjük szem elől a ránk bízott parkolópályára helyezett járműveket. A nyolc egységet magában ötvöző, éjjellátó funkcióval büszkélkedő kamerarendszer lencséi a legkisebb részleteket is rögzítik, megfigyelik, nyomon követik. Még a sötétség leplében is.

 

A transzfer ingyenes, ez lehetséges?

Az F. A. P. az alapban járó szolgáltatásokon túl díjmentes extrákkal kívánja támogatni gondtalan utazását. A transzfer és a reptéri behajtás költségei nem az ön pénztárcáját terhelik meg. Előbbi esetében légkondicionált buszok segítenek a minden tekintetben komfortos körülmények megteremtésében. Így a terminálokig vezető út nagyon lerövidül.

Az online foglalási rendszer egy kis figyelmet és internet kapcsolatot igényel öntől. Pusztán pár kattintással rátérhet a lényegre: lefoglalva, elintézve a parkolást érintő részleteket. Ezzel pluszban rengeteg időt, energiát és erőt spórolhat meg, ha a pénzügyi takarékoskodás önmagában nem lenne eléggé vonzó jellemvonás.