Menü Bezárás

Hosszú hétvége külföldön? Parkolás Ferihegy 2

Parkolás - Ferihegy 2

Rohanó mindennapjainkban egyre többen belátják, hogy a pihenésre szánt idő igenis komoly szerepet tölt be az egészség megőrzésében. Nem véletlen használják ki sokan az időnként adódó hosszú hétvégéket, vagy iktatnak be egy-két nap szabadságot egy-egy húzósabb időszak után. A hosszú hétvégéket azonban már nem csak hazánkban tölthetjük, hanem a repülős utazás gyorsaságának köszönhetően akár külföldön is.

Az európai nagyvárosok évszaktól függetlenül néhány óra alatt elérhetőek, így felfedezhetjük a legszebb helyeket, pihenhetünk valamelyik wellness szállodában, vagy sétálhatunk a tengerparton. A tapasztalatok azt mutatják, hogy a tengerparti városok nem csak a nyári időszakban örvendenek nagy népszerűségnek, hanem tulajdonképpen az év bármely hónapjában. Ha nem a főszezonban döntünk mellettük, akkor elkerülhetjük a turisták áradatát, és arra is lehetőségünk nyílik, hogy a spanyol vagy portugál kisvárosok igazi báját is megismerhessük. Az utazásszervezés során kiemelt jelentőséggel bír a reptéri parkolás, ugyanis kivétel nélkül mindannyian szeretnénk biztonságban tudni autónkat a távollét idején. A parkolás Ferihegy 2 környékén is gond nélkül megoldható, méghozzá fedett parkolóház szolgáltatásainak segítségével.

A tapasztalatok azt mutatják, hogy az autósok nem csak a biztonságra törekednek parkoló választás alkalmával, hanem az időjárás viszontagságaitól való védelemre is. Míg a szabadban parkoló autók kitettek a jégeső vagy a viharok jelentette kockázatoknak, addig a fedett parkoló Ferihegy 2 környékén lehetővé teszi, hogy e tekintetben is a legnagyobb biztonságban tudhassuk gépjárművünket. Felmerülhet ugyanakkor a kérdés, hogy miként érhető el a parkolótól az indulószint, és mennyit kell ezért fizetni. A parkolás Ferihegy 2 környékén nem csak biztonságos és megfizethető, de az utasoknak rendelkezésükre áll ingyenes busztranszfer is a terminál bejáratáig mind az indulás, mind az érkezés alkalmával. Az új élmények után hazaérkezve tehát nincs más dolgunk, mint a megadott elérhetőséget tárcsázni és azonnal érkezik a busztranszfer, amely a csomagokkal együtt elszállít a termináltól egészen a parkolóig. Sokan vannak, akiknek nincs idejük arra, hogy több hétig tartó pihenés mellett döntsenek.

Számukra a hosszú hétvégék kínálta lehetőségeket érdemes kihasználni, és időről-időre felfedezni legszebb európai nagyvárosainkat. A repülőjegyek megfizethető áron elérhetőek, s ha időben foglalunk, akkor még spórolhatunk is. Utazás előtt érdemes parkolóházat is választani a reptér közvetlen közelében, így biztosak lehetünk abban, hogy nem az utolsó pillanatban kell majd keresgélni.