Menü Bezárás

Indul az utazási szezon!- ilyen a parkolás Liszt Ferenc Repülőtér közelében

Parkolás a Liszt Ferenc repülőtér közelében

A tavaszi hónapokban sokan választják a külföldi utazásokat, melyek akár egy hosszú hétvége erejéig is remek programot kínálnak. Míg néhány évtizede a repülőjegyek igen borsos áron voltak elérhetőek, ma már korrekt árkategóriát képviselnek. Ugyanakkor óhatatlanul felmerül a reptérre érkezés kérdése, amely nem csak a fővárosból, de vidékről érkezve is problémát jelenthet. Budapesten a tömegközlekedés igencsak hagy kívánnivalót maga után, így amikor szűkre szabott az idő, akkor nem biztos, hogy a legjobb választás. A saját autó kényelménél aligha létezik megfelelőbb döntés. Ilyenkor azonban fontos, hogy a megfelelő parkoló mellett tegyük le a voksot, hiszen ezen a gépjármű épsége és a terminál kényelmes megközelítése is múlhat.

 

Hosszú hétvégéktől a több hetes nyaralásokig

Ha sorra vennénk a legnépszerűbb úti célokat, akkor a hosszú hétvégi utazások az európai nagyvárosokba biztosan vezető helyet foglalnának el. Ugyan két-három nap még korántsem elegendő arra, hogy felfedezzük például Madridot, Barcelonát, Párizst vagy Rómát a maga teljességében, jól megszervezett utazással azonban így is felejthetetlen élményt nyújthatnak. Az akár kéthetes nyaralások ma már nem csak a nyári hónapokban keresettek, hiszen az egzotikus úti célok tulajdonképpen egész évben csábító helyszínnek számítanak. A turisztikai kínálat minden korábbinál szélesebb, ám a választás során ne feledkezzünk meg arról sem, hogy miként oldható meg a parkolás Liszt Ferenc Repülőtér közelében.

 

Saját autóval kényelmesebb

Választhatjuk a taxit vagy a tömegközlekedést, de ha például vidékről indulnánk, akkor bizony a saját autó szinte nélkülözhetetlen. Alapvetően elmondható, hogy az időbeosztás szempontjából is a legjobb döntés a saját gépjárművel való közlekedés, s annak praktikus elhelyezése érdekében a fapados reptéri parkoló lehet a jó döntés. A vecsési F.A.P. nem csak fedett és szabadtéri parkolás lehetőségével várja az autósokat, hanem teremgarázzsal is. A személygépjárművek mellett buszok, motorok, utánfutók és akár tehergépjárművek is praktikusan elhelyezhetőek a parkolóban, méghozzá elérhető áron.

 

Megfizethető parkolás a reptér közelében

S ha már árakról esett szó, akkor nem mehetünk el amellett, hogy a parkolás Liszt Ferenc Repülőtér közelében rendszerint attól függ, milyen közel helyezkedik el a parkoló a terminálhoz. Sokan szeretnének közvetlenül a terminál bejáratánál parkolni, ám ennek igencsak magas költségei vannak. Ahogyan távolodunk a bejárattól, egyre kedvezőbb árak érhetőek el. Fontos azonban tisztában lenni azzal, hogy nem minden esetben áll rendelkezésre transzfer a terminálig, így előfordulhat, hogy akár 5-10 percet is sétálni kell. A maximális kényelem érdekében a fapados parkoló lehet a jó döntés, amely szolgáltatásaiban nem, áraiban azonban hozza a fapados színvonalat.

 

Bármikor elérhető busztranszfer

A F.A.P. parkolás Liszt Ferenc Repülőtér közelében várja az utasokat, és ingyenes busztranszferrel áll rendelkezésükre. Az online foglalás során lehetőség nyílik arra, hogy megadjuk az érkezési időpontot. Mindegy, hogy a visszaérkezés időpontja tervezhető-e vagy sem, igény esetén azonnal elérhető az ingyenes busztranszfer, melynek köszönhetően az induláskor is gyorsan és kényelmesen közelíthető meg a terminál, ráadásul a behajtás költségeit is átvállalja a szolgáltató.

 

Védelem fedett beállási lehetőséggel

A szabadban álló gépjárművekben az időjárás viszontagságai bizony könnyen kárt okozhatnak. Gondoljunk csak a jégesőre, vagy a hirtelen érkező, özönvíz-szerű viharokra, és máris biztosan láthatjuk, a szabadtéri parkolás hosszabb távon nem biztos, hogy a leginkább megfelelő lehet. A F.A.P. esetében fedett parkolási lehetőség is áll rendelkezésre, és az online foglalás alkalmával kifejezetten ilyen mellett is dönthetünk. A hideg téli hónapokban a lemerült akkumulátor problémája is egyszerűen megoldható, hiszen a parkolás Liszt Ferenc Repülőtér közelében nem csak a megbízható helyszínről gondoskodik, hanem szükség esetén a „bebikázásról” is.

 

Utazásszervezés során a legtöbben szeretjük részletekbe menően megtervezni a programot, és a szállásfoglalásra is kiemelt hangsúlyt helyezünk. Miért pont a reptérre érkezés szervezése hiányozna a felmerülő teendők sorából? A megfelelő parkoló választásával sok bosszúságtól kímélheti meg magát és biztos lehet abban, hogy akár hosszú távon is maximális biztonságban tudhatja majd féltett gépjárművét.