Menü Bezárás

Ismeri a Liszt Ferenc repülőtér parkolót?

Repülőtér parkoló (Liszt Ferenc Budapest)

Ha a Liszt Ferenc repülőtér parkoló még ismeretlenül cseng az ön számára, de ideális megoldást keres reptéri parkolására, akkor jó helyen jár. Az F. A. P. éppen önre vár!

Mit kínál a Ferihegy Airport Parking?

Vecsésen, a Liszt Ferenc repülőtér szomszédságában elterülő komplexum, akár háromszáz autó befogadására is képes. A szabadtéri beállók mellett fedett variációk és teremgarázsok is elérhetőek, a felmerülő igényeknek megfelelően.
A fapados szolgáltatás annyit jelent – az F. A. P. értelmezésében, hogy megfizethető árak mellett helyezheti el nálunk féltve óvott járművét. Lehet szó motorról, autóról, hajóról vagy utánfutóról, mi teret és helyet biztosítunk a számára.
Ha éppen most készül utazására, akkor egyáltalán nem mellékes, hogy milyen körülmények ragyogják vagy éppen sötétítik be az izgatott perceket. Ha azon kell aggodalmaskodnia, hogy vajon hova teszi autóját, vajon milyen módon gondoskodhat a biztonságáról, és vajon mindez mennyibe fog kerülni, akkor az alapvetően édes pillanatok könnyedén keserűvé válhatnak.
Érthető természetesen, ha mindent megtenne autója védelméért, ám az egyetlen döntés, ami segíthet önnek: a megfelelő parkoló kiválasztása. Az F. A. P. nem luxust kínál, hanem elérhető minőséget. Mindazt, amire önnek szüksége lehet, kedvező költségekkel.

A Liszt Ferenc repülőtér parkoló pozitívumai

A nyolc egységből álló, éjjel is tökéletesen látó kamerarendszer egy lencsevillanásnyi időre sem téveszti szeme elől a területet. A nonstop 0-tól 24 óráig terjedő védelem minden kétséget kizáróan biztonságos körülményeket teremt.
A díjszabásban külön árkalkuláció szerepel a szabadtéri, a fedett és a teremgarázsos megoldásokra – napokra lebontva. Ha önnek extra kívánságai lennének, azokat is szerződésben rögzítheti.
Az online foglalási rendszernek köszönhetően néhány kattintás után tisztázhatja a parkolással összefüggő, lényeges részleteket. Személyes futkosás, és telefonálgatás helyett kiaknázhatja az internet biztosította, kényelmes előnyöket.

A díjmentes szolgáltatások felteszik az i-re a pontot!

A reptéri behajtás díja teljes egészében a mi vállunkat nyomja. A transzferszolgáltatás a terminálokig légkondicionált buszok segítségével zajlik, mely szintén ingyenes, vagyis önnek egyetlen forintjába sem kerül.
Figyelembe véve a fapados árakat és a bónusz szolgáltatásokat határozottan jól járhat, ha az F. A. P. mellett teszi le a voksát. A vecsési parkoló mind Budapest, mind az M0-ás felől egyszerűen megközelíthető.
Az F. A. P. díjai megfizethetőek, ám egy valami mégis megfizethetetlen: az a fajta nyugodtság és derű, amit magával vihet az utazására akkor, ha tudja: járműve tökéletes és maradéktalan biztonságban van.