Menü Bezárás

Kedvező Ferihegy parkolás árak remek szolgáltatásokkal

Szeretne Ön is praktikusan és biztonságosan parkolni a Liszt Ferenc repülőtér közelében?

Válassza a F.A.P-ot és nem kell többé amiatt aggódnia amiatt, hogy nem lesz hol elhelyeznie autóját a repülőtér közelében! A Ferihegy Airport Parking olcsó és megbízható parkolási szolgáltatásokat biztosít mindenkinek, aki a Liszt Ferenc Repülőtérről szeretne utazni és az utazás időtartamára szeretné biztonságban tudni járművét. Vecsési Úti komplexumunkban szeretettel várunk minden érdeklődőt remek Ferihegy parkolás árak mellett, elsőrangú szolgáltatásokkal. Miért érdemes parkolónkat választania?

0-24 órás, non-stop nyitva tartás és őrzés, valamint 8 kamerás éjjellátó kültéri kamera rendszer gondoskodik arról, hogy járműve folyamatosan biztonságban legyen. Amint elhelyezte autóját nálunk, nem kell többé afelől aggódnia, hogy autója meglesz e még mire visszaér.

Az online foglalási rendszernek köszönhetően a parkolás a F.A.P-nál rendkívül gyors és praktikus! Biztosítson be magának egy helyet előzetes megrendeléssel és a helyszínen már csak pár perc adminisztrációra lesz szükség!

A F.A.P-nál nem csak fedett beállási lehetőség és kiváló szolgáltatások várják, hanem remek Ferihegy parkolás árak is, melyek megfizethetők és hosszú távon is költséghatékonyak! Elhelyezte autóját nyílt vagy fedett részlegünkben? Ingyenes transzferbusszal már indulhat is a Liszt Ferenc repülőtér termináljai felé, hogy felszálhasson a repülőre és megkezdhesse az utazást. Válassza Ön is a Ferihegy Airport Parking-ot és parkoljon olcsón, szakszerű körülmények között!