Menü Bezárás

Kedvező Liszt Ferenc repülőtér parkolási díjak a F.A.P-al!

Parkolási díjak a Liszt Ferenc repülőtérenHa manapság egy jó parkolóhelyet szeretne a Liszt Ferenc repülőtér közelében, akkor a F.A.P. a legjobb megoldás! Parkolókomplexumunk rendkívül közel, mindössze pár percre található a repülőtértől és jól felszerelt infrastruktúránk által lehetősége van 0-24 órában őrzött nyitott és fedett parkolóban is parkolni! A Ferihegy Airport Parking kedvező Liszt Ferenc repülőtér parkolási díjakat biztosít, ami azt jelenti, hogy akár hosszabb időre is igen jó árak mellett tárolhatja nálunk autóját. Hosszabb nyaralásra vagy üzleti útra indul? Guruljon be hozzánk, rakja le autóját, szálljon fel ingyenes transzferbuszaink valamelyikére és pár perc alatt már a kívánt terminálnál is lesz, ahonnan felszállhat repülőjére!

A F.A.P remek parkolási lehetőségeket és Liszt Ferenc repülőtér parkolás díjakat biztosít azok számára, akiknek nincs hol tárolniuk autójukat a repülővel való utazás időtartamára. Miért érdemes minket választani? 0-24 órás, non-stop nyitva tartást és őrzést garantálunk jól felkészült és tapasztalt munkatársaink, valamint minőségi infrastruktúránk által, amelynek része egy 8 kamerás éjjellátó kültéri kamera rendszer is a maximális biztonság érdekében. Ingyenes transzfert vehet igénybe a Liszt Ferenc repülőtér termináljaira komfortos buszaink által, melyek a visszaérkezéskor is eljuttatják Önt a parkolóba autójához.

Mindemellett online foglalási rendszer, fedett beállási lehetőség és rendkívül kedvező Liszt Ferenc repülőtér parkolás díjak várják Önt is, ha parkolókomplexumunkban helyezi el autóját. Válassza Ön is a F.A.P-ot!