Menü Bezárás

Kíméletlenül kielemezve a Ferihegy parkolás ár!

Ferihegy parkolási árakMit szólna ahhoz, ha azt mondanánk, hogy harminc napra, egy teremgarázsban kevesebb, mint harmincezer forintért elhelyezheti autóját a Liszt Ferenc repülőtér szomszédságában? Ez nem csalás, nem ámítás! Ez a valóság! Az F. A. P. fapados a kifejezés nem pejoratív értelmében. Fapados, mert nem veszi igénybe félretett pénzét, mert nem kell felrúgnia hozzá családi költségvetését. Ráadásul a Ferihegy parkolás árak közül a legdrágábbat emeltük ki. Ha komplexumunkban a kinti hely is megfelel önnek, akkor a fent említett összeg töredékéért tudhatja biztonságban hőn óvott járművét.

Mi az, amit kínálunk?

Jogosan merülhet fel önben a kíváncsi kérdés: mit tudunk nyújtani, ennyire kevés pénzért? Hiszen manapság nem az elérhető feltételek biztosítása a divat.

Lehet, hogy a trend nem az olcsó megoldások felé nyit, ám számunkra ez a követendő út. Éppen ezért úgy próbáljuk idomítani szolgáltatásainkat, ahogy azok ügyfeleinknek a leginkább ideálisak.

A gyakorlatban ez azt is jelenti, hogyha önnek az átlagostól eltérő elképzelései vannak, akár az időtartam, akár más kiegészítés tekintetében, akkor egyedi szerződéskötéssel támogatjuk abban, hogy ezek a vágyak valóra is váljanak.

De nézzük, hogy alaphangon mi az, amit kínálunk.

Háromszáz férőhely, folyamatos megfigyeléssel!

A több száz hellyel büszkélkedő komplexumunkba nemcsak az autókat várjuk szeretettel. A hajók, motorok, jet-kik, vagy munkagépek is otthonra találhatnak nálunk.

A nonstop őrzés a gyakorlatban azt jelenti, hogy 0-tól 24 óráig megfigyelés alatt áll az egész terület, plusz a nyolc egységből, éjjellátó funkcióval ellátott kamerarendszer gondoskodik a maximális hatékonyságról, már ami a terepszemlét illeti.

Mi a helyzet a transzferrel?

A transzferszolgáltatás hozzá tartozik a parkoláshoz, de nem akármilyen feltételekkel! Kilenc személyes, komfortos, légkondicionálóval felszerelt kisbuszaink tökéletes környezetet teremtenek ahhoz hogy idejét kényelmesen töltse el, míg megérkezik a reptéri terminálokig.

A Vecsésen található komplexumunk egyébként a Liszt Ferenc reptér szomszédságában terül el, így pillanatok alatt, késlekedés nélkül célba érhet. Az ingyenes transzfer mellé jár bónuszban, ha a repülőtérre való behajtásért sem kell, egy forintot sem fizetnie!

A Ferihegy parkolás ára – időben, energiában számolva

Az oldalunkon tételesen megtalálja az ár táblázatunkat. Ám a bankókon kívül fontos jellemvonás, hogy mennyi energiát, időt, erőfeszítést követel öntől a parkolás?

Online ügyintézési rendszerünknek hála gyorsan, és hihetetlenül könnyen intézheti el a foglalással kapcsolatos teendőit: idegeskedés, rohangálás nélkül.

Velünk nemcsak pénzt, hanem időt, energiát takaríthat meg, a nyugalommal teli, békés utazás reményében!